Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki Zay Péter valóban...

Márki Zay Péter valóban antifeminista, cigányellenes és homofób?

Figyelt kérdés
[link]
2021. okt. 9. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

Márky - Zay- t nem érdemes a parlamentbe beengedni takarítóként sem! Nem tud viselkedni!

Nárcisztikus, egoista, törtető, mindenkin átgázoló taposógép, porszívóügynöki szint, ideggyenge, kulturálatlan, agresszív, kiszámíthatatlan, alapból gyűlölettel, haraggal telt, nagyképű, felsőbbrendűségi tudatban szenved, nem veti meg a fizikai bántalmazást, nőellenes(?),...és sorolhatnánk. Takarítónak sem....

2021. okt. 12. 07:40
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Inkább szavazzuk meg Gyurcsányt, Hillert, meg a többi MSZMP pártkönyvest és ők hoznak majd megújulást ?

Aki ezt gondolja annak az ép elméjével komoly gondok vannak.

2021. okt. 12. 09:59
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Aki orbánra szavaz annak nincs is elméje, krumpliagyú mind.
2021. okt. 12. 10:19
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
22:17 Hát a cikkből amit küldtél egyáltalán nem az derül ki, hogy MZP támogatja a gyerek fizikai fenyitését. Csak levázolta az igazságot. Az a törvény csak úgy van, sokan nem.tartják be. Én kaptam kiskoromban sok kézfejreütést, ami pont elég. Meg is érdemeltem őket, mert rosszalkodtam. Én sok olyan gyereket ismerek akiknek a szülei mindent megengedtek a gyereknek és sosem szóltak rá, illetve sosem kapott még csak egy kézfejreütést sem. Hát fogalmazzunk úgy, hogy nem egy csidás személy lett egyikükből sem. 21 évesen teljesen egyet tudok érteni ezen téren MZP-vel!
2021. okt. 13. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

07:28 Hát az a közönsség abban a videóban eléggé meg volt válogatva. Mind fideszes undorító paraszt volt, még jó hogy kihozta MZP-t a sodrából. Engem is felk*rtak volna azok a barmok.

De hát a HírTV-től ugyebár mit várnánk... Mióta megvette a fidesz az a TV is csak a Gyurcsányozásból, a migránsozásból, a Soros Gyötgyözésből és az undirító propagandából áll ki. Orbán Viktor az isten, a haza megmentője. Persze persze, élj csak álomban kiskirálylány.

2021. okt. 13. 22:01
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Még szerencse hogy mi fiatalok nem nézünk TV-t és mihamarabb ki fog halni az az undorító, agymosó média.
2021. okt. 13. 22:03
 17/19 anonim válasza:
Szerintem nem.
2021. okt. 14. 17:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
én is antofeminista vagyok, minden normális ember az. a többi nem igaz rá, mindegy mit írnak. A gyerekek testi fenyítéséről egyrészt mindegy, mert te neveled a gyerekedet nem ő. Másrészt a partizános interjú szerint kb annyira gyerekverő, mint anyám. Én is kaptam 2-3 pofont az életben, amikor szemtelen voltam, stb.
2021. okt. 18. 07:17
 19/19 anonim ***** válasza:
14 A rászólás és a nevelés nem egyenlő a testi fenyítéssel.
2021. okt. 18. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!