Hogy lehet egy jobbikos nő antifeminista? Nem üti ez nagyon egymást?
nekem az ellentmondásos, hogy a jobbik a nők otthonmaradásáért küzd, ne a karrierre koncertráljanak hanem a gyerek nevelésre.
Ez eddig oké, de akkor miért hisztizik naponta Morvai Hisztina az EP-ben és miért akar köztársasági elnök lenni?
nem a gyerekeivel szeretne foglalkozni?
Hogy lehet egy bigott keresztény párt barátja annak az iráni rezsimnek, amely keresztényeket üldöz, akaszt fel és kövez meg?
Hogy lehet egy jogvédő (Morvai) tagja egy olyan pártnak, amelynek képviselői illetve sajtója folyton kisebbség és másságellenes kijelentéseket tesznek?
Hogy lehet, hogy egy ilyen ember tele szájjal zsidózik, mikor férje is zsidó?
Hogy lehet, hogy a Jobbik tiltakozik, amikor a saját médiáját "bojkottálják", de közben kijelenti, hogy ha kormányra kerülne, beszüntetné a neki nem tetsző médiát?
....??????
Isten óvjon a Jobbiktól(vagy legalábbis az eszméktől amiket követnek)
Én,személyesen normális munkát szeretnék a jövőben,nem pedig egy albérletben poshadni szánalmas életem végéig,a monotóniába és unalomban megkeseredve 5 gyerekkel,várva hogy a férjem hazaérve izgalmas kalandjairól meséljen az autópályán vagy az izgalmas történésekről a munkahelyén.
Abba meg tessék belegondolni hogy mit is jelent a hím-soviniszta társadalom.
Hím-soviniszta durva szóval(tehát nem szépítve) kifejezve:Nőellenes.
Egyedülálló nőknek nincs esélye,mivel a munkára is kiterjed a politika,nem lenne másra lehetőség csak:
1.Takarítónő
2.Mosogatónő
3.Ápolónő(még a legjobb)
4.Vetkőzőnő
És ha valaha kapna egy normális állást,akkor is fele annyi fizetést kapna mint a férfiak,plusz még akkor se értékelnék többre egy portörlőnél,mivel ugyan már,méhe van.
Egy hím-soviniszta tárgynak tekinti a nőket,nem érdekli hogy milyen érzéseik vannak,nem tartja embertelennek a tőlük való szabadság megfosztását,a bántalmazást,erőszakot,nem az embert látja a nőben,csak konokul a nőt,azt is alaposan elferdítve.
Szép politikai nézet lenne ebből,ugye csajok?
Nekem mondjuk mindegy,úgyis húzok ebből a gennyes porfészekből ami még az ország címet sem érdemli meg,ahogy megvan a diplomám sitt-sutty,bye-bye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!