Márki-Zay Péter tényleg a Fidesz beépített embere lehet?
Figyelt kérdés
Mégis miért akar egy jobboldali ember az ellenzék miniszterelnök jelöltje lenni? Nekem nagyon gyanús.2021. okt. 9. 21:48
21/24 SZücsöm válasza:
Nem is írtam azt hogy az a feltétel hogy ne legyen fideszes vagy dk-s. A feltétel az az hogy ne a most regnáló vagy az előző kormány "elvei"/gyakorlatai alapján vezesse az országot. Azt meg már leírtam hogy a centrumot én a jelenlegi körülményekhez képest mérem.(Már az is kérdéses hogy létezik e mindenkori objektív centrum.)
22/24 anonim válasza:
Rendszeren kívüliként nem centrumhoz sorolom magam, mert nincs ilyen rendszeren kívüli, homogén tábor.
23/24 SZücsöm válasza:
Számomra meg aki nem táplálja ezt a rendszert és nem is más szélsőségben gondolkozik az a centrumba pozicionálódik még a homogén tömeg is.(Azt mg hogy hogyan/mihez képest mérem a centrumot már leírtam)
24/24 anonim válasza:
Ezt cáfoltam, mert nem ezt a rendszert táplálom, de elutasítom a centrumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!