Baloldaliak, szavaznátok Márki-Zayra?
Figyelt kérdés
Nem mintha számítana, hogy jobboldali hiszen közös program van, de attól még kíváncsi vagyok.2021. okt. 9. 18:40
11/14 anonim válasza:
Még nem döntöttem el. Az előválasztás második körében mindenképpen rá fogok szavazni, mert Dobrevtől kiver a víz, de jövőre egyelőre az érvénytelen szavazat és MZP között vacilálok. Igazából a végleges közös programon múlik a dolog: ha folytatják ezt a neoliberális politikát amit a Fidesz jelenleg művel, akkor inkább szavazok érvénytelenül, ha lesznek benne értelmes javaslatok is, akkor nekem igazából mindegy, hogy a miniszterelnök most éppen jobb- vagy baloldali.
13/14 anonim válasza:
Ha ő kerül ki a második fordulóból győztesen, akkor persze. Szerintem ott nincs kérdés, hogy bárki lesz az ellenzéki jelölt, arra le kell majd szavazni mindenképp. Egyszerűen nincs meg az a luxushelyzet, hogy még ott majd válogassunk, meg húzzuk a szánkat.
Azt, hogy most a második fordulóban kire fogok szavazni, még nem tudom, majd a vita alapján megpróbálok dönteni.
14/14 anonim válasza:
Igen. Szerintem azt kéne nézni, hogy ki lehet jobb alternatíva mint Orbán, és egyben esélye is van legyőzni őt. Ma Magyarországon kevés az alkalmas baloldali politikus és egy sincs köztük, akik népszerűségben el tudja érni azt a szintet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!