Kire fogtok szavazni? Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter?
MZP!
Kedves ember ő valójában. Viszont a politikában kell is a kiállás és a dominancia. Az emberek arra figyelnek fel, aki eltudja adni agát. Sok bugyuta hisztisnek meg jó lett volna iskolába járni, vagy kicsit jobban fejlesztenie magát. Imádtam, amikor az első előválasztás után elkezdték az emberek támadni őket, hogy mi az, hogy visszalépés, meg összefogás a másik ellen. :D Tényleg igaz, hogy Magyarország levan maradva 100 évvel nyugattól. Én ezeknek szavazati jogot sem adnék. A politika nem az emberről szól, hanem az ország jövőjéről. Egy munkainterjún sem fogja senki azt mondani, hogy édesanyám még 20 évvel ezelőtt kitörölte a seggem és általa vagyok most itt. Szóval ez az "Mert mindig csak azt mondja, hogy ÉN, én, én.." kommentektől behalok. :D Hát mit mondjon? Talán nem egyedül van? Nem saját magát kell eladni? Persze, hogy azt mondja, hogy én. Na mindegy, csak gondoltam megjegyzem, mert ostobábbnál ostobább embereket vélek felfedezni. Olyanok is léteznek, amit én el sem tudok képzelni, hogy hogyan nem szelektálódtak már ki.(Laposföld, meg egyéb marha hipotézisek. Azért remélem, hogy az evolúció és a szelekció hamarabb elvégzi a dolgát :D.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!