Miért van az, hogy MZP-t az oldalán a DK-sok szapulják?
Figyelt kérdés
Ezt megfigyeltem, hogy elég sok idősebb ember van, akik mindennek elmondják. Ezzel szemben Dobrev oldalán nincsenek, vagy legalábbis elenyészően vannak azok, akik becsmérlő hangnemben beszélnének Dobrevről. Ez is a DK-sok színvonalát mutatja? (nyilván nem mindenki ilyen, tisztelet a kivételnek)2021. okt. 9. 13:47
11/20 A kérdező kommentje:
#10: Nem ócsárolta, egyszerűen csak felhívta rá a figyelmet, hogy Dobrevvel nem valószínű, hogy le tudjuk győzni Orbánt. Viszont mindig külön kihangsúlyozta, hogy tehetségesnek tartja, akármikor szóba került. A múlt vasárnapi gyűlésen még egy nagy tapsot is kért neki. Nem hinném ,hogy ezt ócsárolásnak kéne tekinteni.
2021. okt. 9. 14:21
12/20 anonim válasza:
A SZAVAZÓIT ócsárolta. Akik a DK-s jelöltekre szavaztak, azért szavaztak rájuk, mert őket találták a legjobb jelölteknek. Ezért lefideszezni őket elképesztő ostobaság, erősen kérdéses, hogy lehetne egy ilyen emberrel kormányozni.
13/20 A kérdező kommentje:
#12: Mivel ócsárolta? Megkérte őket, hogy szavazzanak rá, mert nekik is ez az érdekük, ha le akarják váltani a Fideszt. Ebben nincs semmi bántó vagy sértő szerintem.
2021. okt. 9. 14:58
14/20 anonim válasza:
"felhívta rá a figyelmet, hogy Dobrevvel nem valószínű, hogy le tudjuk győzni Orbánt"
Szerintem meglehetősen gorombaság az egyik szövetségesed szavazóinak ilyeneket üzengetni, jobban tenné, ha a saját szavazónak üzengetne és nem másénak.
15/20 anonim válasza:
Ezt mondta: "aki Dobrev Klárára szavaz, az Orbán Viktorra szavaz". Amellett, hogy ez egy ostobaság, ez számukra igenis bántó.
16/20 anonim válasza:
#14 Csak hogy jelenleg MZP és Dobrev nem szövetségesek. Kettejük közül kell választani az ellenzékieknek, egymással versengenek, hogy megnyerjék az előválasztást. Kevered azzal, hogy később minden párt beáll majd a győztes mögé. Ez csak azután lesz, hogy vége az előválasztásnak. Jelenleg még vetélytársak és van vita közöttük. Nem lehet úgy választást nyerni, hogy az egekbe emelem az ellenfelemet mert akkor rá fognak szavazni, nem rám...
17/20 A kérdező kommentje:
#15: Ezt még meg is értem, de egy ekkora ellenféllel szemben, mint a Fidesz, nem tehetjük meg, hogy a homokba dugjuk a fejünket és nem veszünk tudomást a lehetséges veszélyekről és kockázatokról. Ezt tényleg ne vegye senki személyes sértésnek, mert nem Dobrev Klára és méginkább nem a szavazói ellen szól, egyszerűen csak szeretné már mindenki, ha minél nagyobb eséllyel kormányváltás lenne.
2021. okt. 9. 15:11
18/20 anonim válasza:
Oké, csak válaszoltam a kérdésedre, hogy miért utálják Márki-Zay-t és miért szapulják. Ha ócsárolja őket, akkor nyilván szapulni fogják. Hozzáteszem, már annyira megutáltatta magát tőle balra, hogy nem hiszem, hogy kevésbé elutasított összességében, mint Dobrev.
19/20 A kérdező kommentje:
Ha ócsárolta volna akkor igazat adnék, de továbbra sem gondolom, hogy amit mondott az ócsárolás lenne. Ha fordítva, Dobrev Klára azt mondta volna, hogy aki MZP-re szavaz az a Fideszre szavaz, én nem vettem volna ócsárolásnak. Nem értettem volna vele egyet, de ennyi.
2021. okt. 9. 15:49
20/20 anonim válasza:
De ők ezt támadásnak vették, ezzel Márki-Zay le is írta magát náluk. Hozzáteszem, én is annak vettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!