Mennyire fogja befolyásolni MZP sikerét a most megkezdődő undorító mocskolódás?
Tegnap is elmondta a Partizánban, hogy mostantól megkezdődik a hatalmas mocskolódás az irányába, ez várható és természetes. Ma reggel már el is indult a lejáratás, és nagyon sok gyűlölködő megtámadta.
Mennyire fogja ez befolyásolni a népszerűségét? Vajon túléli úgy, hogy Dobrevre tömegesen szavaznak majd a Fideszesek?
"Szavazzatok Márki-Zay Péterre, mert a hazaáruló Fideszesek Dobrev Klárát támogatják, hiszen tudják, hogy csak így nyerhet Orbán!
STOP Dobrev!
STOP Orbán!
STOP Fidesz!"
Az a baj, hogy az emberek álszentek. Én is kaptam gyerekkoromban apámtól 1 pofot (olyat tettem, ami miatt meg is érdemeltem), aki egyébként mindig is egy végtelenül rendes, kedves és tisztességes ember volt, aki egész életemben segített nekem, és még most is támogat ahogyan tud. Ezen kívül soha nem ütött meg, úgyhogy azért mert MZP megpaskolta az egyik gyerekének a kezét, vagy nem tudom, pontosan mit csinált, ezért még nem kellene gyerekgyilkosnak/gyerekbántalmazónak nevezni.
Nekem már nagyon elegem van ebből túlérzékeny kultúrából és az álszentségből. Az meg különösen ciki, hogy ezzel kampányolnak egyesek.
Márki mondjon le!!!
Amúgy meg cigány!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!