A kormánypárti szavazók a plakát előtt is tudták ki az a juncker?
"Amúgy nem tökéletes de egy kiváló szakemberrol van szó, aki alatt Luxemburg meg gazdagabb lett.
"
TE tudod ki az a Juncker? Hogy valójában kicsoda, miket csinált, mit javasolt, tett, képviselt az elmúlt években, évtizedekben? Mert ebből a mondatból az látszik, hogy fogalmad sincsen róla.
Soros sem tökéletes, de Ő is egy kiváló szakember...
Róla sem tudták a magyarok 90%-a, hogy létezik, mielőtt jött a kampány, pedig volt a 14. leggazdagabb ember is a világon.
Úgyhogy ez igazából mind1, csinálhatnak bárkiből közellenséget.
Pont tegnap este gondolkodtam el rajta, hogy most hirtelen hogy elkezdte őt gyűlölni az összes fideszes. :D
Annyira abszurdak, szánalmasak és hihetetlen az egész helyzet, ahogy kiraknak eléjük egy célpontot, hogy most az a népellenség és akkor elkezdenek rá minden erejükkel fröcsögni, mert a Párt azt az utasítást adta.
Ha valaki azt mondja nekem a rendszerváltáskor, hogy itt ez lesz 2019-ben, akkor simán kiröhögtem volna. Most meg itt élünk Orwelliában és hergelik a népet Goldstein ellen.
Tudtam. Azt nem tudtam, hogy róla is készült plakát :D
Sorost meg már kb. 15 évvel ezelőtt is tudtam, hogy ki.
Hát maximum hallottak róla, de akkor még nem gyűlölték mert a nagyvezér nem mondta. :D
Szürreális az egész helyzet, az embereknek nem is kell megmagyarázni, hogy "mire készül" ennyi bőven elég hogy bekössék hozzá a migráns szót és gyűlöljenek. :D
És a legdurvább az egészben, hogy az EP-ben semmit sem tesznek ellene, vagy ha igen is, azt kimagyarázzák.
Jó úton haladunk afelé, hogy Orbán nemzetközileg is népszerű lesz ezzel a populista politikájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!