Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is manapság már...

Szerintetek is manapság már nem Bál van az operaházban, hanem Pride van az operaházban? Ilyen lett a világ, a fiatalság?

Figyelt kérdés

Kihívás:

Próbáld meg röhögés nélkül végig énekelni a KFT - Bál van az operaházban c. slágerét úgy, hogy a "bál" szó helyett mindig "pride" szót használsz.

Neked sikerült?

2021. okt. 9. 06:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
MIÉRT NEM TUD SZINTE SENKI EGY ÉPP-KÉZ-LÁB MONDATOT ÖSSZERAKNI MAGYARUL? Nem volt nyelvtan meg irodalom óra az isiben Pistike? Engem az sokkal jobban fel tud háborítani, ha valaki nem képes arra, hogy kifejtse az Isten verte problémáját. Keresztény vagyok, hittanárnak tanulok, ritkán veszem Isten nevét a számra, de a többségetek rohadtul felbosszantott. Igen, és sokatok szerint én is egy ilyen "elfajzott korcs" vagyok. DE LEGALÁBB ÉN MEGTANULTAM MAGYARUL BESZÉLNI! Majd akkor szálljatok vitába ilyen emberekkel, ha már megtanultatok fogalmazni...
2021. nov. 24. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!