Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudják azt, hogy a...

Miért hazudják azt, hogy a fiatalság elfogadóbb a melegekkel?

Figyelt kérdés
Ahova én jártam középiskolába ott kb mindenki undorítónak tartotta az ilyesmit, egyetemen ugyanígy, és most a munkahelyemen ugyancsak. Pedig mindenhol 15-35 közötti ember voltak, értelmiségiek és átlagemberek egyaránt. Ez valami politikai trükk hogy azt mondják a fiatalok elfogadóbbak?? Szerintem egyáltalán nem.

2021. júl. 4. 19:30
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
32%

Propaganda.

Erről van szó.

2021. júl. 4. 19:32
 2/42 anonim válasza:
82%
A fiatalok ebben nőnek fel. Teljesen más a felfogásuk a "másság" felé. De nyílvan vannak itt is kivételek
2021. júl. 4. 19:33
 3/42 anonim ***** válasza:
84%
Nézz meg egy 2008-as, 2009-es melegfelvonulást, és nézz meg egy mostanit. Melyik volt az elfogadóbb?
2021. júl. 4. 19:35
 4/42 anonim ***** válasza:
83%
Hát elég szegényes helyekre jártál, ha így volt. Nálunk spec se gimiben, se egyetemen nem csinált ügyet belőle senki, teljesen normálisnak számított. Nem érezték különösebben szükségét coming outnak se, mert nem számított furának, ha valakinek azonos nemű párja volg.
2021. júl. 4. 19:37
 5/42 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem hogy ez hazugság lenne.
2021. júl. 4. 19:38
 6/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik volt elfogadóbb, de azt tudom hogy most a rendőrség nem engedi oda azokat akik a Pride ellen tüntetnek, tehát ha a mostani elfogadóbbnak hat akkor ez ezért van. De amúgy a helyzet ugyanaz. Most direkt beszélgettem mostani középiskolásokkal és ők is azt mondják hogy érzik hogy már túlzás a melegpropaganda ami minden honnan folyik, főleg filmekben sorozatokban. Tehát ők sem teljesen hülyék hogy ne vennék ezt észre...
2021. júl. 4. 19:38
 7/42 anonim ***** válasza:
87%

Más dolog figyelmen kívül hagyni és elfogadni.

Aki figyelmen kívül hagyja, az nem lép fel ellenük, de nem is fogja őket támogatni.PL lmbt házasság terén.

A fiatalok között az utóbbi a többség.Vagyis, nem fognak bántani ilyen embereket, de nem is fognak szivárványos zászlókkal ugrálni.

2021. júl. 4. 19:41
 8/42 anonim ***** válasza:
80%
Én meg épp az ellenkezőjét tapasztaltam, pedig egyházi gimibe jártam, egyetemen szintén nem volt senkinek baja a melegekkel, több csoporttársam is felvállalta.
2021. júl. 4. 19:42
 9/42 A kérdező kommentje:
Hetes köszönöm, erre gondoltam én is. Hogy nem bántják a melegeket a fiatalok, de ha megkérdezed hogy mit gondol akkor vagy közömbös lesz vagy elutasító, de támogatni igazából nem sok támogatja...
2021. júl. 4. 19:43
 10/42 anonim ***** válasza:
86%
9: mit kellene támogatni rajta? Az sem baj, ha undorodik a gondolatától, amit csinálnak, hiszen ezért hetero, a lényeg, hogy ne gyűlölködjenek ellenük csak azért, mert másmilyenek.
2021. júl. 4. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!