Előválasztáson résztvevő személyek: kire fogtok szavazni a második fordulóban?
"
39-40, Márki-Zay még ha nyerne is bizonytalanokat, a baloldaliakat elveszítené. Ezért nincs esélye." A DK-s szektás nyuggerek biztos nem szavaznának Márki Zayra, de az egy kisebbség. És igen, fáj az igazság, de a Fidesznek érdeke hogy inkább Dobrev legyen a jelölt, mert akkor totál esélytelen.
Az előválasztás teljesen máshogy alakult, mint ahogy azt vártam... Megmondom őszintén csalódott vagyok, mert a legtöbb esélyt a Jobbiknak és Karácsonynak adtam. Nem is értem Karácsonyt, jóval MZP után volt a 2. helyen, és mégis lemondott a miniszerelnök posztról... Kitudja, hogy a háttérben mi történt. Na mindegy, igazából úgy vagyok vele, hogy bárki is kerül be a miniszterelnök választásra áprilisban, mindenképp támogatni fogom. Az a legfontosabb, hogy Orbánnak a mandátuma végen érjen, bármi is történjék. Az utolsó reménységem/reménységünk lesz az áprilisi választás, hogy Orbán kormánya elvonuljon a parlamentből. A pozitív változás érdekében szeretnék kormányváltást. Még csak 19 éves vagyok, de ennyi idősen is látom, milyen problémáik vannak az embereknek, akiknek a Fidesz semmi áron nem akar segíteni.
Tapasztalatból mondom; a nagyszüleim és a dédimamám itták meg a sanyarú levét. Ebben az évben haláloztak el mindhárman a nem megfelelő kórházi ellátás miatt. De természetesen Orbánkáék odaírják nagy plakátokra, hogy az egészségügy fejlett Magyarországon... Egy állami, vidéki kórház úgy néz ki, mint egy putritelep, az ápolók röhögcsélnek/énekelgetnek/szórakozgatnak a munkahelyükön, és az ápolt betegekre úgy tekintenek, mint egy leprásra. (Nem kell tagadni, mert amikor Covidos voltam, öt napot voltam kórházban légzési nehézségek miatt).
Hajrá Dobrev, és MZP, bárki kerül be, maximálisan támogatom, mert változást akarok! Remélem másnak is felnyílik a szeme, és együtt le tudjuk közösen váltani a 11,5 éve rossz kezekben lévő kormányt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!