Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most visszalép Karácsony,...

Ha most visszalép Karácsony, és Márki-Zay marad csak Dobrev ellen, akkor Orbán 100% hogy megbukik?

Figyelt kérdés

Márki-Zay ellen semmi esélye nem lenne, mivel őt nem tudják Gyurcsánnyal dobálni. A magyarok elsöprő többsége megszabadulna végre az Orbán-Gyurcsány korszaktól, lássuk be, egy rémálom egy fertő volt az elmúlt 30 év. Európa középmezőnyéből estünk le a legalja közé, minden tekintetben.

2022-ben el fognak takarodni mindketten? Márki-Zay senkinek sem az embere! Nem csak Gyurcsánynak nem, de még Sorosnak, a pápának és a dalai lámának sem az embere.

2021. okt. 8. 10:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#16 Számítottam rá hogy szórakoztató lesz ez az előválasztásos cirkusz, de hogy ennyire azt azért nem gondoltam volna.

Ha láttad az Armageddon c. filmet Bruce Willissel, abban pár jelenet ami nagyon hasonlít arra amit csinálnak, mint ez is:

https://www.youtube.com/watch?v=qMCC4EBYUTw

2021. okt. 8. 11:09
 22/25 anonim ***** válasza:

#19 "18 néhány százalék különbség a közvélemény-kutatásokban, az sehol sem biztos vezetés, főleg hogy még fél év van a választásokig"

Nincs másfél év, csak fél év.

Amúgy az igaz, hogy nem közvéleménykutatást kell nyerni hanem majd az áprilisi választásokat. Mi most is megtesszük majd a magunkét ahogy tettük 2018-ban is. ha jól emlékszem akkor még biztosabbra vette az ellenzék a győzelmét.

2021. okt. 8. 11:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs másfél év, csak fél év."

látom, nagyon nem megy az olvasás

2021. okt. 8. 11:48
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 félreolvastam, elismerem.
2021. okt. 8. 11:54
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 elfogadva.
2021. okt. 8. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!