Ha most visszalép Karácsony, és Márki-Zay marad csak Dobrev ellen, akkor Orbán 100% hogy megbukik?
Márki-Zay ellen semmi esélye nem lenne, mivel őt nem tudják Gyurcsánnyal dobálni. A magyarok elsöprő többsége megszabadulna végre az Orbán-Gyurcsány korszaktól, lássuk be, egy rémálom egy fertő volt az elmúlt 30 év. Európa középmezőnyéből estünk le a legalja közé, minden tekintetben.
2022-ben el fognak takarodni mindketten? Márki-Zay senkinek sem az embere! Nem csak Gyurcsánynak nem, de még Sorosnak, a pápának és a dalai lámának sem az embere.
"gyakorlatilag meg Dobrevéket valószínűleg kisebb infarktus kerülgeti, hogy mégsem maradt három jelöltes a második forduló"
Aranyos hogy azt hiszed a "döntés" nem gyurcsányék nappalijában született meg arról, hogy Karácsony mit fog csinálni. azért ne lepődj majd meg amikor kiderül, hogy pontosan az történik amit "dobrevék" akartak.
11 ha ez így van, akkor hülyébbek, mint gondoltam
pont ők erőltették a három jelöltet, és messze úgy lett volna a legtöbb esélyük.
Legyen ön is miniszterelnök!!
-Péter, akarsz te is miniszterelnök lenni,?
- Húú, igeeeen...
-Jó, lehetsz, ha közben én is lehetek, meg persze amíg te leszel, addig is azt csinálod, amit mondunk...
- Oké Gergő, nekem úgy is jó, csak legalább egy kicsit hadd legyek miniszterelnök!!
#13 Medgyessynél még rosszul csinálták, elhitették vele hogy végig ő lesz a miniszterelnök, szegény nagyot kopant amikor gyurcsány megpuccsolta 2004-ben sportminiszterként a saját pártjában.
Most eleve olyanokat válogatnak ki akik csak azt akarják hogy egy picinykét ők is játhatssanak miniszterelnökösdit.
Már akkor bohóckodtak, most rátettek még egy lapáttal.
#15 Karácsonynál nyugodtan lehet Dobrev külügyminiszter, azzal nekem sem lenne problémám.
MAGYARORSZÁGNAK NE LEGYEN külügyminisztere Dobrev, sem mása!
"A biztos szavazóknál Dobrev/Karácsony listavezetésével 52 százalékon állna a Fidesz, 43/44 százalékon az ellenzék, Márki-Zay esetében 51 százalékot mutat a fideszesek aránya, 46 százalékot az ellenzékieké."
A Fidesz biztosan vezet, akárki vezeti is a moslék listáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!