Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter hazaáruló...

Márki-Zay Péter hazaáruló amiért nem lép vissza? Miért lábatlankodik, amikor esélytelen?

Figyelt kérdés

Nem értem minek kell bohóckodnia még amikor esélytelen de szavazatokat szív el Karácsonytól. Így az Orbán rezsim kezére játszik, és valószínűleg miatta lesz örökre diktatúra Magyarországon, mert ha a Fidesz nyer, 2026-ban már nem lesz választás az biztos.

Örök pokoljárásra kényszeríti a Magyarországon rekedt magyarokat. Én könnyen leléphetek és le is fogok mert rám vadásznak a külföldi cégek, jobbnál jobb ajánlatokkal, és folyékonyan beszélek angolul és németül, nem csak papírom van róla értitek. Én ti miattatok aggódom, meg az itthon maradó rokonaim miatt. Hogy diktatúrában fogják leélni az életüket, mint egy utolsó afrikai.

És ezért most jelenleg Márki-Zay Péter hataloméhsége lesz a felelős.

2021. okt. 7. 00:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Plot twist az Orban rendszer mint minden valaha volt letezo rendszer megnukik, johet rosszabb es jobb is. Ha ugy gondolod h neked kulfoldon jobb, sok sikert es boldog eletet kivanunk, ertunk se kell aggodni, ez a nemzet valodi fegyveres diktaturakat elt tul, egy kis maffia kormany nem fogja megrenditeni (foleg h ahoz mar hozza szoktunk).
2021. okt. 7. 00:53
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egyszerűen csak egoista, nagyképű ember.... nem bírta elviselnie az egoja, hogy b" csak" harmadik!!

Ennyi.

Én személyesen ismerem, semmi meglepő nincs ebben, egy totálisan kompromisszumképtelen, " nehéz" ember.

Ami pedig a politikáját illeti, hát nem baloldali. Higgyétek el Márki közelebb áll nézeteit tekintve Orbánhoz, mint Dobrev- Karácsony tengelyhez...

Nem értem, miért ment Gyurcsány szövetségesei közé. Tőlük, velük szemben különutas politikus...de miniszterelnöknek nem jó!

2021. okt. 7. 07:37
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Pedig ő tűnik tárgyilagosság szempontjából a leginkább alkalmasnak.
2021. okt. 7. 08:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Hazaáruló? LOL. El se mentem volna a második körre ha visszalép.

Karácsony az ország legbetegebb szociopatája, higyjétek el sokkal jobban jár mindenki még akkor is , ha lejátszák hárman és a végén Dobrev nyer.

2021. okt. 7. 08:53
 15/15 anonim ***** válasza:
2021. okt. 7. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!