Márki-Zay Péter hazaáruló amiért nem lép vissza? Miért lábatlankodik, amikor esélytelen?
Nem értem minek kell bohóckodnia még amikor esélytelen de szavazatokat szív el Karácsonytól. Így az Orbán rezsim kezére játszik, és valószínűleg miatta lesz örökre diktatúra Magyarországon, mert ha a Fidesz nyer, 2026-ban már nem lesz választás az biztos.
Örök pokoljárásra kényszeríti a Magyarországon rekedt magyarokat. Én könnyen leléphetek és le is fogok mert rám vadásznak a külföldi cégek, jobbnál jobb ajánlatokkal, és folyékonyan beszélek angolul és németül, nem csak papírom van róla értitek. Én ti miattatok aggódom, meg az itthon maradó rokonaim miatt. Hogy diktatúrában fogják leélni az életüket, mint egy utolsó afrikai.
És ezért most jelenleg Márki-Zay Péter hataloméhsége lesz a felelős.
Ha ő nyerne, egy baloldali se szavazzon rá. Ennyi. Akkor inkább az Igen Szolidaritás.
Pedzegethetnénk, hogy Márki-Zay azt mondta, visszalép, ha Karácsony nem lép vissza, de minek. Akkor sem vettük komolyan.
"Nem értem minek kell bohóckodnia"
mondjuk mert indult a miniszterelnök-jelöltségért?
"amikor esélytelen"
már miért lenne esélytelen?
"és valószínűleg miatta lesz örökre diktatúra Magyarországon"
innentől jön a szöveg azon része, amiben mintha egy kis túlzást éreznék
Karácsony Gergely hazaáruló amiért nem lép vissza? Miért lábatlankodik, amikor esélytelen?
Nem értem minek kell bohóckodnia még amikor esélytelen de szavazatokat szív el Márki-Zaytól. Így az Orbán rezsim kezére játszik, és valószínűleg miatta lesz örökre diktatúra Magyarországon, mert ha a Fidesz nyer, 2026-ban már nem lesz választás az biztos.
Örök pokoljárásra kényszeríti a Magyarországon rekedt magyarokat. Én könnyen leléphetek és le is fogok mert rám vadásznak a külföldi cégek, jobbnál jobb ajánlatokkal, és folyékonyan beszélek angolul és németül, nem csak papírom van róla értitek. Én ti miattatok aggódom, meg az itthon maradó rokonaim miatt. Hogy diktatúrában fogják leélni az életüket, mint egy utolsó afrikai.
És ezért most jelenleg Karácsony hataloméhsége lesz a felelős.
Ezt valoban eltontottak, de igazabol most van az a helyzet h mindenki arra szavaz amire akar, ha Dobrev nyer akkor az a szomoru hirem h a legtobb aktiv ellenzeki Dobrevet akarja, meg ha vilagos is h ez a legtosszabb forgato oonyv.
Ha Karacsony parti vagy szavazz ra ha ot akarjak legtobben megnyeri a valasztast.
MZP valoban vissza lephetett volna de erre senki se kenyszeritheti, ez egy bolcs lepes lett volna de elszamolja magat illetve Karacsonnyal targyalni alapbol hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!