Karacsonynak igaza van hogy nem neki kene visszalepni hiszen o lett a 2. Marky Zaj a 3. akkor?
1,2es.
Ti szimpatia alapjan mondjatok.
Vagy maradjon mind a harom de ugy necces. De Kari masodik lett es a 2. Lepjen vissza a 3.javara????
Nem szimpátia alapján, hanem az alapján mondom, ahogyan a Gyakori Kérdések alternatív valóságában az egyszeri ellenzéki elképzeli. 😅
Mert hát közismert tény, hogy minden ellenzéki párt, gondolok itt a 15%-os DK-ra és a 10%-os Jobbikra, szóval nekik el kell fogadniuk, hogy nekik nem osztanak lapot a közös kormányzás során, hanem majd a 0%-os Párbeszéd vagy a partonkívüli Márky-Zay fog dönteni.
"Azt hittem azert van osstefogas hogy Orbant levaltsak erre most az egyik nem jo a masik jo."
Hát cseszd meg, most előVÁLASZTÁS van, egy választáson pedig választani kell. Olyan nincs, hogy jajj fogjunk össze, szavazok mindenkire és legyen 17 miniszterelnökünk :D Majd a győztes mögé beáll mindenki, én is arra szavazok akit megválasztunk. Pl. MZP a legszimpatikusabb, utána Dobrev, és a végén Karácsony. De ha véletlen Karácsony nyerné az előválasztást, akkor is rá szavaznék, mert ő az ellenzéki összefogás jelöltje és kész. Ettől függetlenül viszont ameddig választhatok, addig olyanra szavazok, aki szerintem alkalmasabb a posztra.
Jogos, igaza van ebben Karácsonynak.
Viszont Márki-Zay Péternek is igaza van, hogy ő lenne a legalkalmasabb ellenzéki miniszterelnök jelölt és hármuk közül neki lenne a legnagyobb esélye Orbán ellen és a kormányváltás, mint fő cél szempontjából ez fontosabb.
Márky-Zay "Rajtam nem fog száradni egy Dobrev Klára-győzelem" Péter vs. Karácsony "Dehogy akarok én miniszterelnök lenni" Gergely. Felidegesítenek és elmegyek leszavazok Dobrevre.
Egyébként MZP-nek kéne visszalépnie. 40 ezerrel kevesebb szavazatot kapott. Nem minden jobbikos fog átszavazni rá. Főleg, hogy Jakabék burkoltam Dobrevet támogatját.
"Nem tudom Karacsonnyal mi bajotok"
Csak annyi, hogy vele nem lehet Orbánt leváltani!
Szerintem ő a legalkalmatlanabb!!!
Biztos lehetsz Dobrev győzelmében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!