Ha valami jó történik az országban, akkor az a fidesz érdeme, ha pedig valami rossz, akkor az soros meg az ellenzék hibája?
Olvass ellenzéki médiát, ott ugyanez van csak épp ellentétes előjellel.
Ilyenkor szerintem ha érdekel az igazság megnézed hogy szerepelnek a szomszédos országok, aztán ahhoz képest el tudod dönteni, hogy mennyire a Fidesz érdeme/hibája ha valami történik.
Nem a F$ hibás, hanem az egybites hívek, akik szerint a Bibliát Isten diktálta Mózesnek.
Miközben Próféták írták.
ma 21:35
Magyarországon 2020 eleje óta 2021 nyár közepéig a többlethalálozás 12% körüli, az EU27 átlagában meg 11%. Ha a szomszédos országokat nézed, V4-eket akkor mindenhol nagyobb a többlethalálozás kivéve Ausztria.
Most akkor a 31 ezer tényleg sok ha szlovákoknál, lengyeleknél, románoknál arányaiban többen haltak meg csak épp elfelejtették covidhoz írni?
szerintem ebben témában nem kellene cinikuskodnod.
azért haltak meg ennyien, mert nem volt elég ápoló és orvos.
ha meg felhoztad ausztriát, elvileg ők a fidesz a laborja vagy mi.
ott hasonló népességszám, hasonló megfertőződési esetszám mellett, miért csak 9 ezren haltak meg?
miért nem 31 ezren?
Hol van itt cinizmus?
Még csak véletlenül se azért haltak meg többen, mert rossz az átlag magyar egészségügyi állapota. Az csak puszta véletlen hogy EU-s statisztikákban elől állunk dohányzásban, cukorbetegségben és elhízásban amik egytől egyig kockázati faktorok a covidnál.
Ausztriában a többlethalálozás 9,36% volt, Magyarországon 12,03%. (megnéztem a kedvedért) Szóval osztrák pajtások is jó eséllyel másképp számolták a halottakat mint kellett volna, mert ilyen többlethalálozáshoz olyan 22 ezer covid áldozat dukált volna de nyilván náluk másban hullottak az emberek.
[link] itt tudsz nézelődni ha érdekel a valóság is és nem egy kiragadott statisztikát akarsz szajkózni amit mindenki úgy hamisított meg ahogy tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!