Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 4. hullám elkezdődött, a...

A 4. hullám elkezdődött, a kormány részéről,mikor lesz ennek megfelelő intézkedés?

Figyelt kérdés

A fertőzöttek száma egy hét alatt 25%-kal, a halálos áldozatoké 50%-nak nőtt.

A fertőzöttek és az elhunytak számának növekedése egyaránt azt jelzi, hogy a koronavírus 4. hulláma erősödik Magyarországon, összhangban a szennyvízadatok által jelzett pályával. Egyre több beteget ápolnak kórházban, és nő a súlyos állapotban, vagyis a lélegeztetőgépen lévők száma is.

2021. okt. 6. 10:12
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
28-as. Pofád neked és a lónak van! 29-es. Minek szólsz hozzá olyan témához, amit nem is tudsz értelmezni? Utalom a Fideszt mint a sz@rt!Nem az én kormányom!
2021. okt. 15. 08:05
 32/36 A kérdező kommentje:
Az oltás valamennyire védelmet nyújt, soha nem mondtam, hogy felesleges!Kórházba kerülhet az az ember is aki oltott! Bele is halhat a delta variáns okozta szövődményekbe! A Magyar kormány nem hozza nyilvánosságra az adatokat, de szomszédos országokban ezt megteszik, tudjátok, ahol normális kormány és demokrácia van! Az oltottak 10% belehal. Annak ellenére, hogy maszk használat és tesztelés van! Nálunk semmi nincs! Az óvodákban, iskolákban jelen van a vírus, hiszen sorra zárnak be, csoportokat, osztályokat. Van ahol maszkban tanulnak a gyerekek mert helyileg hoztak rendeletet erre. A hozzászólók többsége leszólt, szerintük semmi megszorítás nem kell! Azt tudom, hogy a vérbeli Fidesz szimpatizánsoknak az sem számít, ha egy családtagja hal bele a covid betegségbe, de ők annyira hülyék, hogy nincs rá megfelelő jelző.
2021. okt. 15. 08:14
 33/36 anonim ***** válasza:

Ez sok marhaság így egyben. Oltottak 10%-a belehal??? Az csak az országban 600 ezer halott lenne. Meg sorra bezáró iskolák, óvodák? Hol?

Azért remélem jobb már neked, most hogy így kitomboltad magad.

Milyen intézkedésekre lenne szükség szerinted?

2021. okt. 15. 10:34
 34/36 A kérdező kommentje:
Erről van szó, fogalmad sincs, hogy mi a helyzet az országban,csak nyomod az idiótaságot!
2021. okt. 16. 10:12
 35/36 A kérdező kommentje:
Csak 600 ezer halott? Te nem vagy normális!
2021. okt. 16. 10:13
 36/36 anonim ***** válasza:

Te írtad a 10%-ot, és én nem vagyok normális? Jó vicc. Csak nálunk 6 millió beoltott van, annak a 10%-a 600 ezer. Hol van ez a sok halott? És honnan jött ez a 10%-os arány?

Érdemben még semmit nem mondtál az intézkedésekről, csak fröcsögsz, hogy nem tudjuk, mi megy az országban. Hát akkor meséld el, mi folyik és mit kellene tenni.

2021. okt. 16. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!