Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 4. hullám elkezdődött, a...

A 4. hullám elkezdődött, a kormány részéről,mikor lesz ennek megfelelő intézkedés?

Figyelt kérdés

A fertőzöttek száma egy hét alatt 25%-kal, a halálos áldozatoké 50%-nak nőtt.

A fertőzöttek és az elhunytak számának növekedése egyaránt azt jelzi, hogy a koronavírus 4. hulláma erősödik Magyarországon, összhangban a szennyvízadatok által jelzett pályával. Egyre több beteget ápolnak kórházban, és nő a súlyos állapotban, vagyis a lélegeztetőgépen lévők száma is.

2021. okt. 6. 10:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
60%

Az ellenzék korlátozni akarna, a kormány nem hülye, nem fogja magára haragítani az embereket korlátozósdival.

Felveszed az oltást ha rettegsz, 4 havonta fellehet venni szóval innentől kezdve kussolni lehet

2021. okt. 6. 11:05
 12/36 anonim ***** válasza:
52%
Kérj egy 3. oltást is, ha ennyire rettegsz! A korlátozásokra ne számíts! Ha a Fidesz megint bezárná, bekorlátozná a fél országot, az tuti bukta lenne nekik jövőre a választáson.
2021. okt. 6. 12:40
 13/36 anonim ***** válasza:
35%
Majd ha az egészségügy megint a határon fog táncolni akkor tavaly is november közepéig vártak addigra már volt is baj. Most itt elmondja pár emberke hogy nem kell se korlátozás se maszk mert akkor bukik a kormány, ezt értem de a járványnak szóltatok erröl? Mert az ö véleménye a döntö nem tietek.
2021. okt. 6. 13:10
 14/36 A kérdező kommentje:
13-as. Csodálkoztam, hogy nem ír ide olyan véleményt senki, mint a te véleményed! Az előtted írókat nem értem! Oltva vagyok, nem rettegek, de féltem a családomat, ismerőseimet. Én vallom azt, hogy igenis kellenek megszorítások. Aki eddig hozzászólást írt ide, mind fidesz szimpatizáns és ezért ez a véleménye, vagy miért gondolják ezt?
2021. okt. 6. 18:06
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Remélem az első korlátozás az lesz, hogy távoktatás az egyetemeken. Ennek szurkolok ezerrel.
2021. okt. 6. 18:25
 16/36 anonim ***** válasza:
32%

Nem kellenek korlátozások, elég volt. Már van oltás. Korlátozás akkor kellett, amikor még nem volt oltás, most már szükségtelen és csak még jobban felbosszantaná az embereket.

Miért félted a családodat, ismerőseidet, nincsenek beoltva? Vagy miért?

2021. okt. 7. 08:26
 17/36 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem lehet tudni biztosan, hogy mi a következmény? Akkor sem, ha be vagy oltva és úgy kapod el a delta variánst? Már a kezdetek óta más a betegség lefolyása minden embernél.Van aki enyhe náthát érez van aki belehal.
2021. okt. 7. 10:01
 18/36 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, mi lesz, akkor meg minek aggódsz előre? El kell engedni, olyan lesz, mint az influenza, az se tűnik el soha, ez se fog.
2021. okt. 7. 15:26
 19/36 A kérdező kommentje:
Romániában, ahol közlik a valós adatokat, nem úgy mint Magyarországon, a delta variáns általi halottak 10%-a, oltott beteg volt!
2021. okt. 8. 09:23
 20/36 anonim válasza:
37%
Mielőtt azt mondanák, hogy oltás ellenes vagyok....nem nem vagyok az. Szeretek várni dolgokkal. Jó az immunrendszerem és fiatal vagyok ezért biztos vagyok benne, hogy nekem még nincs szükségem a vakcinára. Viszont a munkahelyemen nemrég találtak 5 covidost és ebből már 3-an súlyósabb tüneteket produkáltak és ez a 3 kolléga meglaptam már a harmadik oltást míg a másik 2nek kutya baja és nemvették fel az oltást. Na így legyen okos az ember és döntse el, hogy akkor most mi az igaz
2021. okt. 13. 01:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!