Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit fogsz szólni, ha a szüleid...

Mit fogsz szólni, ha a szüleid jövőre is a Fideszre szavaznak, hogy megmentsék az országot a migránsoktól, Sorostól és az óvodában nyomuló LMBTQ lobbitól?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akiknél van egy ilyen generációs különbség a politikai preferenciák között

2021. okt. 5. 11:33
A kérdező szavazást indított:
Nem beszélek velük aznap
Kimegyek levegőzni, nehogy olyat mondjak nekik amit megbánok
Kedélyesen elbeszélgetek velük a politikai preferenciáink különbözőségéről
21 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Követem a bölcsek példáját
2021. okt. 5. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Meg lesz nekik tiltva.
2021. okt. 5. 11:34
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Egyrészt meg sem beszéljük egymással, hogy ki kire szavaz, ez mindenki magánügye, másrészt ha feljön erről a szó, el kell fogadni és tiszteletben kell tartani más véleményét is, mert rettenetes taplóság úgy kezelni, hogy akié a miénktől eltér, az csakis egy megvezetett ostoba lehet.
2021. okt. 5. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Hogy milyen jól tették.
2021. okt. 5. 11:42
 5/12 mindentudó99 ***** válasza:
8%
Csak szólok közlekedni nem lehet felénk annyi az útellenőrzés a migráns haverjaid miatt kérdező. De tudom egy sincs szerinted.
2021. okt. 5. 12:14
 6/12 A kérdező kommentje:

5:

Ezek szerint a Fidesz tényleg megvéd tőlük! Azaz.. ő..

2021. okt. 5. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerencsére a szüleim nem ennyire hülyék.
2021. okt. 5. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Megnyugtatlak kérdező. Az én szüleimnek, több az IQ-ja mint egy sültkrumplinak, tehát még véletlenül sem szavaznak a Fideszre. Ahogy én sem! Riogasd anyukádat ezzel a sok hülyeséggel!
2021. okt. 5. 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Szomorú leszek mert jelenleg főállású LMBTQ lobbista vagyok 4 megyei óvodában is, és addigra nem biztos hogy a főnököm (Soros) által kiszabott kvótát elérem, hogy minden második gyerek vagy homoszexuális vagy migráns legyen 😫😥😥😥😥😥
2021. okt. 5. 12:37
 10/12 A kérdező kommentje:

8:

Téged viszont nem a felfogóképességed miatt szeretnek, jól érzem?😁

2021. okt. 5. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!