Szerintetek a cigány állam azaz Cigányia kikiáltása Magyarország nevet lecserélve konfliktusmentes átmenet lesz a 2050-es években?
Szerintetek a cigány állam azaz Cigányia kikiáltása Magyarország nevet lecserélve konfliktusmentes átmenet lesz a 2050-es években?
Hivatkozási alap: cigány többség, egy demokráciában pedig a többségé a hatalom. Igénybe vehető majd erre az ENSZ, és az USA (mint katonai erő) ennek kikényszerítésére?
Igen, elmúltam 10 éves - már több mint négy alkalommal, ezért tudom, hogy a magyar nép átvészelt két világháborút, felépített egy modern országot komoly nehéziparral és élvonalbeli mezőgazdasággal. Budapest világváros, világszinten jegyzett tudományos képzést biztosító egyetemekkel. Az, hogy minden politikus kilőni való parazita - még nem jelenti azt, hogy a nép csak tehetségtelen idiótákból áll.
Én is kérdezek:
Kedves kérdező, te átlagosan hány perc alatt rakod ki a 3x3x3-as Rubik-kockát?
Éltél hosszabb ideig külföldön?
Voltál már külföldön?
Sokan büszkék arra hogy a magyar nép kibírt 2 világháborút törököt és tatárt. De kérdezem én, a szomszédos népek közül ugyan melyik nem bírta ki ugyanezen folyamatokat és tűnt el a történelem süllyesztőjében? Ja hogy ez mégsem olyan nem nagy kunszt? Sőt a magyar nép jött ki mindenből a legrosszabb módon, területe alaposan lecsökkent, népességének aránya legtöbb európai néphez képest jelentősen zsugorodott, jelentéktelenedett.
Úgy látszik, hogy a magyar népet viselte meg mindig legjobban minden nagy háború és válság. Ez nem éppen egy sikertörténet.
"Úgy látszik, hogy a magyar népet viselte meg mindig legjobban minden nagy háború és válság."
Brühühü, ez az állandó, önsajnáltató s-ggfájás talán a legirritálóbb tulajdonsága a retardált magyarkodóknak. Meg a szíriuszi származásos agybajok.
Kérdezz azért meg egy kurdot vagy egy palesztint vagy esetleg egy észak-amerikai indiánt is erről.
Tocorkainak írkáljál privátba, hülyegyerek :D
Sírhattok éjjel-nappal közösen a magyarok sanyarú sorsán, a végén egy közös masztipartyval a nagymagyarország térképre :DDD
Nyilván te írod majd elő nekem, hogy hova menjek, senkiházi :D
Na takarodj szépen le a sarki talponállóba vedelni a 80 forintos tablettás fröccsöt, verjétek félrészegen a pohárral a pultot a többi retardálttal együtt, és egymás vállának veregetése közben győzködjétek egymást, hogy a szíriuszról jöttetek, meg hogy jézus magyar volt.
Levezetésnek meg énekeljétek el a nélküledet.
Ez majd megoldja minden bajodat, azt, hogy síkhülye vagy és minimálbérért robotolsz, azt, hogy mamahotelezel, azt hogy kicsi a f-szod, azt, hogy a csajod ezért mással kúr.
Ja, nem, nem fogja megoldani, ebben fogsz vergődni életed végéig :D
Ma senkiházizik egy valódi senki (aki a társadalomban semmit sem ért el), holnap majd egy született siketvak ember fogja közölni, hogy semmit sem tudok a világról?
Abnormális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!