Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tudnék tenni, hogy sok...

Mit tudnék tenni, hogy sok embert meggyőzzek, hogy Dobrev Klárára szavazzon a 2. fordulóban?

Figyelt kérdés
Karácsonytól nagyon félek, Dobrev Klára viszont szimpatikus, okos, rendkívül művelt, nyelveket beszél, karizmatikus, igazságos, és nagyon inspiratív. Kedves nő. Én lány vagyok, jó példakép számomra. Hogyan tudnám őt segíteni? A környezetemben már mindenkit meggyőztem, hogy rá szavazzanak, de félek, hogy Karácsony nyerni fog, ami nem lenne jó. Ráadásul az ország renoméját nagyon növelné, hogy végre mi is annyira felvilágosultak vagyunk, hogy nő a miniszterelnök.
2021. okt. 4. 21:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Már bocs, de én nem hiszem, hogy a bizonytalanok közül Dobrev túl sok szavazatot tudna szerezni. Akik elvből ellenzik valamilyen okból (több ilyen is van már mögötte), azokat nem tudod meggyőzni. Akik meg ennyi minden után is támogatják, azokat nem kell.
2021. okt. 4. 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Vedd rá Dobrevet, hogy elszámoltassa a férjét.
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

"végre mi is annyira felvilágosultak vagyunk, hogy nő a miniszterelnök."

Attól függ a felvilágosultságunk, hogy milyen nemű a miniszterelnökünk?

14/17 anonim ***** válasza:
87%
Visszataszító amikor valaki a saját politikai nézetét másokra akarja ráerőltetni, barátságokat lehet lenullázni, családtagokat egymás ellen fordítani.
2021. okt. 4. 21:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Mindenkit le fogok pontozni, mert egyszerűen nem bírtok magatokkal.

Amúgy pedig nem nulláztam le semmit, ugyanis az én ismerőseim, családtagjaim és osztálytársaim is mind-mind belátták, hogy igazam van, sőt meggyőzték a saját szüleiket stb! Ennyit erről, senki nem haragszik senkire, pont, hogy egyetértés van. Ugyanis aki jobban megvizsgálja Dobrev Klára életútját, annak az a 2 férfi eszébe sem jut! Amúgy is nő, ilyen még nem volt.

2021. okt. 4. 22:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg blogokat és insta oldalakat fogok írni Dobrev Klára érdemeiről és mindenhova elküldöm őket, nyerni fog.
2021. okt. 4. 22:42
 17/17 IV. KecskeShajt ***** válasza:
89%

Nem azért fogok valakire szavazni, mert nő-e, vagy sem.

Megint beütött a Szily-jelenség?

2021. okt. 4. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!