Karácsony Gergely azt nyilatkozta meg kell emelni az adókat mert Magyarországon nagyon alacsonyak! Mig a Fidesz visszadja az adó pénzt és mindig támogatja az embereket! (?)
Figyelt kérdés
És ezek után Karácsonyt támogatják?2021. okt. 4. 19:29
1/9 anonim válasza:
Karácsony is csak azért akar adóemelést hogy az elképzeléseire legyen pénz, nincs ezzel semmi baj.
2/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy kiknek az adója fog növekedni. Ha havi nettó egymillió fölötti jövedelmek, osztalékok lesznek megadóztatva, az pont a többség adóterheinek csökkentését teszi lehetővé.
3/9 anonim válasza:
Nyilván ha valakinek vannak tervei arra pénz is kell.
4/9 anonim válasza:
Így van, kiváncsi vagyok kinek az adója fog nőni.
5/9 anonim válasza:
2 . Hát gondold így lesz, nem vagyok biztos benne.
6/9 anonim válasza:
Eddig is sok volt a fekete munka, így még több lesz.
7/9 anonim válasza:
Százalékos arányban akkora adót fizet a több milliós keresettel rendelkező, mint a minimálbéres.
Kinek hiányzik jobban a kajából, rezsiből?
8/9 anonim válasza:
Én a kilövési szögön emelnék szívem szerint, amelynek íve mentén a karácsony fog távozni a politikából!
9/9 anonim válasza:
"Mig a Fidesz visszadja az adó pénzt és mindig támogatja az embereket!"
Álmodj királylány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!