Most, hogy MZP-re sem lehet szavazni, mert összeborult Karácsonnyal, mi lesz, kire tud szavazni az, aki normális emberre akar?
A latorkormányhoz képest minden és mindenki jobb,ez a lényeg.
Karácsony nem nagy ász/ész,ezt még a legnagyobb fideszgyűlölők is belátják.De attól még simán megszavazzák akik a latorkormányt akarják eltakarítani innen, mint ahogy a többi ellenjelöltet is.
Ti hisztek annak, hogy adott esetben Karácsony betartja a szavát? Úgy rázza le MZP-t, ahogy nem szégyelli sztem. Most az az új verzió, hogy közösen indulnak úgy, hogy kérelmezik, hogy mindketten ott legyenek a szavazólapon, de egy helyen, vagyis egy szavazat rájuk mindkettőjükre megy, de ezt úgyse fogja engedni az Előválasztási Bizottság sztem.
Ha Karácsony lesz a szavazólapon akkor bosszúból nem kizárt, hogy én is a fideszre szavazok és sok ismerősöm is. Majd megtanulja a baloldal, hogy nem állít ki többet alkalmatlan jelölteket, és a DK is hátha eltakarodik a politikából, ha összefogva is csúfos vereség lesz, mert az rajtuk fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!