Jakab Péter a veszteségei után miért nem jár be dolgozni? Ha az általa oly sokat emlegetett melósoknak rossz kedvük van, nekik muszáj bemenni.
Legutóbb nem mert bemenni a Parlamentbe dolgozni miután szétkiabálta, hogy Borsod meg fogja törni a Fidesz kétharmadát, aztán a jelöltjét, a nyíltan antiszemita és nőbántalmazó, varrónők pénzét ellopó Bíró Lászlót darabokra törte a fideszes Rácz Zsófia.
Most pedig ismét nem mert bemenni, hogy az állítólagos nép hangját még egy civil polgármester is hatalmas fölénnyel döngölt a padlóba.
Milyen viselkedés ez egy munkahelyen, pláne luxus fizetés mellett?
Én Jobbikos vagyok, az is maradok (nem tudom, jövőre elmegyek-e szavazni).
De az érdekes, hogy minden politikusnak vannak bizonyos "gyermekbetegségei" (akár úrhatnámság, akár szegénykedés, akár más...)
Még az is lehet, hogy pont ugyanazért, amiért Orbán Viktor sem ment ma be dolgozni a parlament plenáris ülésére.
Ő mitől félt?
Az vicces, hogy a Fidesz Karácsonyról próbálja elterjeszteni, hogy Gyurcsány embere, mikor valójában Jakab az.
Azt mondjuk el kell ismerni, hogy nem kis politikai teljesítmény Feriéktől, hogy a kutyájukká tették azt a pártot, ami konkrétan ellenük jött létre.
Jakab sipkás faparaszt Péter sajnálatos módon komoly gyomorrontástól szenved.
Hiába, az utóbbi napokban átlagosan napi másfél kiló parizert evett, paprikás krumplival...😲🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!