Mikor fejezi be a demagóg elszámoltatós dumát az ellenzék?
Pesten élek itt tenyleg jobban elnek az emberek lehet a fidesz miatt lehet nem, mégis egy zold polgit választottak, tunk
Ugyhogy az eletszinvonal nem függ össze azzal h ki hova szavaz
En a saját bőrömön erzem hogy picit jobban elek mint 5 v 10 eve lehet h a fidesz miatt, nemtudom
De ennek ellenére nem szavazok rájuk, mert több rossz lépésük volt mint jó
Mellesleg ideológiailag sem ertek velük egyet
"azokba jogilag nem lehet belekötni." de
van ott mindenféle, a legenyhébb a hűtlen kezelés
Nem vagyok jogász, és Márkira szavaztam, de ő is nagyon nyomatja ezt az elszámoltatást, aminek elvileg a 2010 előtti korszakra is vonatkoznia kell, nem tudom, hogy ő pontosan hogy akarja ezt csinálni, és mit tart lehetségesnek, nyilván egyeztetett jogászokkal.
Aztán talán többen is mondták a jelöltek közül, hogy nem akarnak felesküdni az alaptörvényre pedig Karácsony állítólag már főpolgármesterként ezt már megtette.
A harmadik dolog, hogy feles többséggel alkotmányozni, akarnak, amihez elvileg kétharmad kell, ez már Kende Péternek is sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!