Miért mondják, hogy az ellenzék tényleg ellenzék, mikor ilyeneket csinálnak?
Ahol élek az előválasztáson 3 induló lett volna. Egy momentusom, akit senki, de senki nem ismer, szerintem nem is itt él, egy most független (régen jobbikos, de már kilépett és függetlenként folytatta) aki már 2010 óta képviselő, és egy másik, aki elég nagy név a helyi politikában, azt hiszem, ő DK-s volt.
Egyértelműen a DK-s nyert volna, tényleg megbecsülésnek örvend civil emberként is, hatalmas erőket bele is tett a kampányába, nem volt kérdés, hogy ő fog győzni és menni a fideszes ellen.
Az előválasztás előtt pár nappal a DK-s visszavonulót fújt és egyértelműen úgy beszélt, hogy nem a saját döntése.
Így a független lett természetesen a győztes, mivel a momentumosról tényleg senki nem tud semmit, egy random fiatal gyerek valahonnan. De mivel ő független, ha veszít, márpedig veszíteni fog a fideszes ellen, a rá leadott szavazatok teljesen el is vesznek. És ez tény, mert ő olyan erős alakot nem tud legyőzni, mint a fideszes jelölt, akinek hatalmas kultusza van, a DK-sak lehet sikerült volna.
Mi ez, ha nem ajándék a Fidesznek? És el sem tudom képzelni, hogy hány ilyen van még.
Akkor miért mondják magukat ellenzéknek és miért hazudnak, hogy kormányt akarnak váltani?
Így gyakorlatilag kikényszerítették azt, hogy az ellenzékiek nem fognak elmenni szavazni ebben a körzetben, mert minek
Vas megye, hármas számú körzet
Bana Tibor vitte el, akit hiába támogat a MMM és a saját civil szervezete, függetlenként indul akkor is, tehát a szavazati pápá, ha nem nyer
Ipkovich György lépett vissza, rosszul írtam, nem DK-s volt, hanem MSZP-s, az zavart össze, hogy a szombathelyi DK-s Czeglédy Csaba is kifejtette, hogy ez milyen húzás volt - és nem Györgytől. Nagyon elismert ember a környéken a politikán kívül is, tehát vitte volna valószínűleg a fideszest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!