Ha a melegek valóban 15%-nyian vannak, akkor simán leváltják a Orbánt, nem?
"19 Ezért tették be a Q-t a végére, mert az azt jelenti hogy szinte mindenki aki akar az beletartozhat, nem is kell hogy bármiben eltérjen. Így lesznek annyian amennyinek csak akarják."
Csak sztem a heterok nem akarnak beletartozni. Nem annyian lesznek amennyien szeretnenek lenni, mert az emberek eldonthetik hogy szeretnenek e csatlakozni vagy sem.
Hagyjad mar ezt a trendi baromsagot, amugy is ha az lenne akkor is az hogy egyes emberek milyen csoportba soroljak magukat neked nem fog artani.
Amugy hol probaljak a heterokat kirekesztonek beallitani? Meg van a kis fejecskedben, meg a tobbi ember fejeben akik elhiszik ezt a maszlagot.
Tenyleg miket nezel egyebkent, honnan tanulod ezt a sok marhasagot?
Amikor olyat mondanak vezető politikusok, hogy fehérnek lenni annyi mint rasszistának lenni, attól nincs messze a heterónak lenni annyi mint homofóbnak lenni. A pánszexualitás meg ki tudja milyen tegnap kitalált trendi baromsagok mind azt szolgálják, hogy a heterósag ciki legyen.
Ezt te nem tudod,mert bedőltél a propagandának és láthatóan menthetetlen vagy. Húzzál vissza szépen lehetőleg a négy fal közé és ott rázzad a feneked meg a szivárványos zászlódat kis homár.
"Amikor olyat mondanak vezető politikusok, hogy fehérnek lenni annyi mint rasszistának lenni, attól nincs messze a heterónak lenni annyi mint homofóbnak lenni."
Melyik vezetok????
"A pánszexualitás meg ki tudja milyen tegnap kitalált trendi baromsagok mind azt szolgálják, hogy a heterósag ciki legyen."
Panszexualitas pedig mindigis volt csak esetleg TE nem hallottal rola. Ez olyan mintha azt mondanad hogy a Kepler-452b nevu bolygo "egy tegnap kitalt baromsag" mert te nem hallottal rola meg.
Amugy hogy lenne ciki a heteroszexualitas ha vannak panszexualis emberek???
26 az LMBT egy hivatalosan bejegyzett, világszinten az egyik legbefolyásosabb szervezet. Elhiszem, hogy ha forró a talaj akkor rögtön le kell tagadni már a létezését is, csakhogy ezt értelmes ember nem szopja be.
Érdekes, hogy amikor számokról beszélünk hirtelen mindenki LMBT tag lesz és 15-20%-os arányokat hazudtok, meg 63%-os társadalmi támogatást, miközben egy mondattal odébb már sivalkodtok, hogy a magyar társadalom mennyire homofób... Na ezért a sumák féreg viselkedésetek miatt lesznek a homofóbok egyre többen nem azért mert amilyennek születtetek.
"Érdekes, hogy amikor számokról beszélünk hirtelen mindenki LMBT tag lesz és 15-20%-os arányokat hazudtok"
O irja ki ezt a kamu adatod es akkor mas hazudik 🤔🤔🤔. Itt mindenki mas tulzasnak tartotta ezt, nezd a kommenteket!
"meg 63%-os társadalmi támogatást, miközben egy mondattal odébb már sivalkodtok, hogy a magyar társadalom mennyire homofób"
Tegyuk fel hogy tenyleg igy van egyszer azt mondjak a melegek hogy 63% magyar tamogtja oket a masik mondatban meg azt mondjak hogy a magyarok homofobok (ugye ez csak felteves mert az itteni kommentek kozott nem lattam ilyet). Nem lehet hogy a ket kulonbozo szoveget ket kulonbozo szemely irta? Az egyiket egy olyan aki elfogado kozossegben el a masikat pedig egy olyan aki homofobok kozott. Tudod nem csak egy meleg van a vilagon.
Tudom hogy valahogy probalod a homofobiadat igazolni de inkabb adj egy esszeru magyarazatot hogy miert izgat mas szexualis iranyultsaga. Senkit nem erdekel hogy neked a barnak vagy a szokek tetszenek, nem szol bele senki, akkor te mi a banatert sirsz azon hogy mas kit szeret?
27# akkor nézz utána az LMBTQ jelentésének.
Az LMBTQ emberek aránya pedig kb 10% ez nem változik. Én nem mondom, hogy mennyi támogatottságuk van ezeknek az embereknek,de ha a 63%túl sok,akkor az elég gáz.
Ezt egy szervezet állítja. Én nem mondtam ilyet. Szóval fogd be ezt az "azt mondjátok" dumát, mert egy bullshit
A kerdezot nem erdekli semmi mas csak hogy a sajat velemenyet hangoztassa.
O ott van az elsok kozott aki sir azert mert az LMBTQ ekkora nagy tema de a hozza hasonlok teszik fel ezeket a kerdeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!