Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a melegek valóban 15%-nyian...

Ha a melegek valóban 15%-nyian vannak, akkor simán leváltják a Orbánt, nem?

Figyelt kérdés
Most ennyi az LMBTQ becslés tegnap olvastam, és ez a szám azt mondják folyamatosan nő. Jövőre lehet 20% is már ahogy folyamatosan bújnak elő a melegek. De ha csak 10% is szavaz ebből az is erős fegyver az ellenzék oldalán.

2021. okt. 4. 04:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

"19 Ezért tették be a Q-t a végére, mert az azt jelenti hogy szinte mindenki aki akar az beletartozhat, nem is kell hogy bármiben eltérjen. Így lesznek annyian amennyinek csak akarják."

Csak sztem a heterok nem akarnak beletartozni. Nem annyian lesznek amennyien szeretnenek lenni, mert az emberek eldonthetik hogy szeretnenek e csatlakozni vagy sem.

2021. okt. 6. 09:57
 22/31 A kérdező kommentje:
21 miután heterónak már nem trendi dolog lenni, sőt megpróbáljak egyenesen kirekesztőnek beállítani, előbb utóbb mindenki egy kicsit LMBT lesz. Ez a fajta "toborzás" és játék a számokkal egyébként a kommunista mozgalmak sajátja.
2021. okt. 6. 12:49
 23/31 anonim ***** válasza:
43%

Hagyjad mar ezt a trendi baromsagot, amugy is ha az lenne akkor is az hogy egyes emberek milyen csoportba soroljak magukat neked nem fog artani.

Amugy hol probaljak a heterokat kirekesztonek beallitani? Meg van a kis fejecskedben, meg a tobbi ember fejeben akik elhiszik ezt a maszlagot.

Tenyleg miket nezel egyebkent, honnan tanulod ezt a sok marhasagot?

2021. okt. 6. 14:27
 24/31 A kérdező kommentje:

Amikor olyat mondanak vezető politikusok, hogy fehérnek lenni annyi mint rasszistának lenni, attól nincs messze a heterónak lenni annyi mint homofóbnak lenni. A pánszexualitás meg ki tudja milyen tegnap kitalált trendi baromsagok mind azt szolgálják, hogy a heterósag ciki legyen.

Ezt te nem tudod,mert bedőltél a propagandának és láthatóan menthetetlen vagy. Húzzál vissza szépen lehetőleg a négy fal közé és ott rázzad a feneked meg a szivárványos zászlódat kis homár.

2021. okt. 6. 16:58
 25/31 anonim ***** válasza:
75%

"Amikor olyat mondanak vezető politikusok, hogy fehérnek lenni annyi mint rasszistának lenni, attól nincs messze a heterónak lenni annyi mint homofóbnak lenni."

Melyik vezetok????

"A pánszexualitás meg ki tudja milyen tegnap kitalált trendi baromsagok mind azt szolgálják, hogy a heterósag ciki legyen."

Panszexualitas pedig mindigis volt csak esetleg TE nem hallottal rola. Ez olyan mintha azt mondanad hogy a Kepler-452b nevu bolygo "egy tegnap kitalt baromsag" mert te nem hallottal rola meg.

Amugy hogy lenne ciki a heteroszexualitas ha vannak panszexualis emberek???

2021. okt. 6. 17:36
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
21. Ez nem egy vallás miben hinni kell, nem valami szekta. Ez nem választás kérdése, hogy beletartozol e vagy sem. Az LMBTQ csupán annyit foglal magába, hogy leszbi, meleg stb., azt hogy az emberi hogyan gondolkodik (pl. "gyermekek átnevelése propagandával" ") az nincs megszabva. Ez nem egy szakkör amire jársz, vagy sem. Szóval ezért utálom amikor jönnek azzal, hogy aki a" normális meleg", nem megy ki vonaglani az utcára, az nem tartozik az LMBTQba. De igen, ez nem vonaglás ,vagy gondolkodás kérdése, hanem nem, vagy szexualitásé. Remélem érthetően írtam le.
2021. okt. 7. 00:17
 27/31 A kérdező kommentje:

26 az LMBT egy hivatalosan bejegyzett, világszinten az egyik legbefolyásosabb szervezet. Elhiszem, hogy ha forró a talaj akkor rögtön le kell tagadni már a létezését is, csakhogy ezt értelmes ember nem szopja be.

Érdekes, hogy amikor számokról beszélünk hirtelen mindenki LMBT tag lesz és 15-20%-os arányokat hazudtok, meg 63%-os társadalmi támogatást, miközben egy mondattal odébb már sivalkodtok, hogy a magyar társadalom mennyire homofób... Na ezért a sumák féreg viselkedésetek miatt lesznek a homofóbok egyre többen nem azért mert amilyennek születtetek.

2021. okt. 7. 03:40
 28/31 anonim ***** válasza:
43%

"Érdekes, hogy amikor számokról beszélünk hirtelen mindenki LMBT tag lesz és 15-20%-os arányokat hazudtok"

O irja ki ezt a kamu adatod es akkor mas hazudik 🤔🤔🤔. Itt mindenki mas tulzasnak tartotta ezt, nezd a kommenteket!

"meg 63%-os társadalmi támogatást, miközben egy mondattal odébb már sivalkodtok, hogy a magyar társadalom mennyire homofób"

Tegyuk fel hogy tenyleg igy van egyszer azt mondjak a melegek hogy 63% magyar tamogtja oket a masik mondatban meg azt mondjak hogy a magyarok homofobok (ugye ez csak felteves mert az itteni kommentek kozott nem lattam ilyet). Nem lehet hogy a ket kulonbozo szoveget ket kulonbozo szemely irta? Az egyiket egy olyan aki elfogado kozossegben el a masikat pedig egy olyan aki homofobok kozott. Tudod nem csak egy meleg van a vilagon.

Tudom hogy valahogy probalod a homofobiadat igazolni de inkabb adj egy esszeru magyarazatot hogy miert izgat mas szexualis iranyultsaga. Senkit nem erdekel hogy neked a barnak vagy a szokek tetszenek, nem szol bele senki, akkor te mi a banatert sirsz azon hogy mas kit szeret?

2021. okt. 7. 04:33
 29/31 anonim ***** válasza:
77%

27# akkor nézz utána az LMBTQ jelentésének.

Az LMBTQ emberek aránya pedig kb 10% ez nem változik. Én nem mondom, hogy mennyi támogatottságuk van ezeknek az embereknek,de ha a 63%túl sok,akkor az elég gáz.

Ezt egy szervezet állítja. Én nem mondtam ilyet. Szóval fogd be ezt az "azt mondjátok" dumát, mert egy bullshit

2021. okt. 7. 20:48
 30/31 anonim ***** válasza:
77%

A kerdezot nem erdekli semmi mas csak hogy a sajat velemenyet hangoztassa.

O ott van az elsok kozott aki sir azert mert az LMBTQ ekkora nagy tema de a hozza hasonlok teszik fel ezeket a kerdeseket.

2021. okt. 7. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!