Valóban mi is hozzájárultunk Lőrinc esküvőjéhez?
Atyám! Akkor légyszi gyűjtsd össze, hogy hány olyan gazdag vállalkozó van ma Magyarországon, aki állami megrendeléseket kap, sőt, vissza nem térítendő támogatásokat.... mert akkor ezzel az erővel mindegyik esküvőjéhez hozzajarulunk, ugyebár....
Sőt, az összes parlamenti képviselő, államigazgatásban dolgozó is az államtól kapja a fizetését, tehát te konkrétan az én esküvőmhöz is hozzájárultál. Köszönöm, te nagyeszű!!
"hány olyan gazdag vállalkozó van ma Magyarországon, aki állami megrendeléseket kap"
Nem az a baj, hogyha kap valaki ilyet is. Akkor van baj, ha csak és kizárólag ilyen megrendelései vannak. Akkor erősen felmerül a gyanú, hogy az a cég valójában életképtelen.
Szegény #2-est hogy leszavazták már, biztosan azért mert igaza van!
Ebből az következik, hogy az embereknek semmi szükségük sincs az igazságokra, sőt idegesíti is őket. Imádnak hazugságokban élni! :-)
Meg különben is mit írigykedtek Lőrincre??? Neki bejött az élet, nektek meg nem! :-)
7# köszönöm szépen.
Én a lepontozásból ugyanerre a következtetésre jutottam.
Nekik az igazság nem számít. De nem baj....
2# es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!