Valóban mi is hozzájárultunk Lőrinc esküvőjéhez?
#17 na itt hibázol, ugyanúgy mint a fideszes haverjaim, akik szintén ezzel jönnek.
nem, én nem lopnék. tudod van akit nem arra neveltek, hogy másokat átverjen, ügyeskedjen, és nem istenem a pénz, és nem vagyok kapzsi
sőt azt gondolom, hogy akik húsosfazéknak tekintik az államot, nem szabadna köztisztviselőként dolgozniuk
#19: Na, akkor még 1x, mert úgy látszik a GYK-rendszere sem bírja az igazságokat! :-)
Szóval ha jól értem a szavaidat, akkor te csak és kizárólag azért fogsz az ellenzékre szavazni, hogy ne a jelenlegiek lopják a pénzedet, hanem amazok? :-)
Elmés gyerek lehetsz! :-) Gratulálok! Elárulom, neked aztán akkor sem lesz semmivel sem jobb, akkor is itt fogsz rinyálni, hogy szavazzatok az ellenzékre... :-)
Jaaa meg valami olyasmit is mondtam előzőleg, hogy ki kellett volna már nőnöd a lázadó kamasz-kórból nem? :-)
De haladjunk tovább, mert egymást váltják itt a vérPisták:
#20: Sajnos mégis ideröfögtél valamit, te b*alfas.z :-) Mellesleg én se msz(m)p-s, se fideszes nem vagyok, szarok az összes politikusra! :-) Nameg rád is persze! :-)
Kérem a következőt:
#21: Te meg ott hibázol "barátom", hogy minden ember azt hiszi saját magáról, hogy ő a világ legbecsületesebb embere, DE ha egyszer is megérzi a pénz, meg a hatalom szagát, a saját anyját is letagadja... :-) ...napersze ÉN kivétel vagyok, de tényleg! :-) Abban viszont osztom a véleményedet, hogy "akik húsosfazéknak tekintik az államot, nem szabadna köztisztviselőként dolgozniuk", nade másfajta embert egyet sem tudsz mutatni!
Na akkor még egy:
#22: Te miről beszélsz? Nem érted még mindig a lényegét, ugye? Vagy te most meg akarod tiltani a politikusoknak, hogy lopjanak? Azok PONT azért mennek oda, mert egyrészt máshoz nem értenek, és ilyen sok pénzért hazudozni, piszok jó üzlet!
Szerintem nem volna szabad milliókat keresniük, keressenek csak annyit, mint bármely más munkában, vagy inkább kevesebbet. Lefogadom nem lenne ennyi politikus!
VAGY!
OK, kapjanak 1-2 milliót havonta, de ha 4 év után nem teljesítik az igéreteik legalább 75%-ékát, akkor ki kellene őket végezni, hogy legyen valami motivációjuk is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!