Mi volt MZP mai nagy bejelentése?
Figyelt kérdés
Semmi újat nem mondott, csak annyit, hogy csakis vele lehet legyőzni a Fideszt. Közben Karácsony ugyanezt állította magáról. Magyarán még semmiben sem tudtak megegyezni, tehát valójában egyikük sem jelentett be semmit sem.
De azt megtudhattuk az új Gyurcsánozás az Dobrevezés.
2021. okt. 3. 21:07
11/12 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy egy Jobbikos másodlagos pártpreferenciája a DK lenne, bármennyire is szövetkeztek ezek itt. Szerintem épp ezért szerepelt Jakab ilyen rosszul, mert MZP kapta a szavazatait, a második körben ez méginkább így lesz.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nevetségessé tették magukat Karácsonnyal mindketten. Először nagy összeborulás, hogy ők együtt lesznek, miniszterelnök meg a helyettese, mindenben együtt döntenek, meg már a külügyminiszteri posztot osztogatta Karácsony Dobrevnek, MZP mondogatta, hogy ő simán visszalép ha kell. Aztán ehhez képest most úgy néz ki inkább, hogy örihari, vége a hirtelen lett barátságnak, egyik sem lép vissza, mert csak vonzó az a hatalom. Mindez szerintem még inkább Dobrev malmára hajtja a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!