Ugye jövőre amikor ismét nyer a Fidesz azok a balosok és melegek akik a legutóbbi fideszgyőzelem idején is nagy drámai bejelentésekben közölték, hogy hogy ők most elhagyják a hazájukat, azok most akor tényleg meg is teszik?
4
:DDDDDDDD oké ez tuti troll.
Szerencsére nem fenyeget ez a veszély.
Rájött az ellenzék , hogy teljes összefogással verhető a fityisz, úgyhogy garantált a narancsbukta!
6
El kell szomorítsalak éltem külföldön és a migránsokból tényleg rohadt sok van :))
"El kell szomorítsalak éltem külföldön és a migránsokból tényleg rohadt sok van :))"
én is el kell szomorítsalak, 7. éve élünk Németországban, és közel sincs annyi gond a migránsokkal, mint amennyire a tv2, meg a fidesz közeli média nyomatja. kb ugyanannyira van gond mint otthon a honosított alehandrókkal. szóval az, hogy te éltél külföldön és azt hangoztatod, hogy hú de rohadt sok a migráns, csak részben igaz. te is migrans voltál, továbbá van még itt szlovak, horvát, szerb, lengyel és még sorolhatnam mennyi migrans. de mindenki csak arra a kb 0.1%-ra kapja fel a fejét, akik feketék, meg arra a 2000 emberre, akik feszkót csinalnak... na ebből kiindulni au igazan szanalmas...de köszönjük a kérdezőnek a fizetett provokatív fideszes hirdetést.
8
Dehogy nincsen gond velük... nézz körül a börtönökben velük van tele. Én Svédországban éltem, tízszeresére emlekedett a bűnözés mióta itt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!