Dobrev Klára is adna babaváró hitelt, CSOK-ot? Ez igen fontos döntési pont minden fiatalnál, mi az álláspontjuk erről?
Ezt még azért belinkelem:
Megérkezett a magyar állam legszebb ajándéka: itt a 42+73 milliós családtámogatás!
Link: [link]
Úgy látom elmennek a falig evvel.
"42+73 milliós családtámogatás"
Na neeee...!
nem szívem, kétszeresére emelné az adót, amiből eltartaná az ingyenélő migránsait, akiket ő maga fog beengedni az országba:)
vagyis nem ő tartja el, hanem eltartatja* velünk
Semmi szándékom visszaköltözni Magyarországra és nincs az az ok, hogy ott vállaljak gyereket, a CSOK és társai semmit sem érnek. Előttem már kifejtették a miértjét, de egy épeszű fiatal se fog ezekre támaszkodni, inkább a szülőkre vagy elhagyja az országot.
26/N
De az ugye meg van, hogy a gyereket fel kell nevelni, a hitelt pedig vissza kell fizetni?
Egy ilyen "42+73" max egy matekpéldában mutat jó. Csak mellette mindenhol minden feltételes módban van kaphat, felvehet, stb.
Az meg, hogy a gyakorlatilag semmire nem elég 13 milliót nem kell visszafizetni, jó kis parasztvakítás. Persze, aki csóró, annak szabad szemmel is jól látható vagyon egy ekkora összeg, és tök jó lehet, hogy ha kipottyantod az elvárt szaporulatot, akkor nem kell visszafizetni, de mit csinálsz azzal a 30-40 millával, amit viszont igen. Miközben neveled a 3 gyereket.
én csak egy gyereket akartam, de rájöttem hogy fiatal vagyok még hozzá élvezni kell az életet lassan 25 leszek.
egyébként a 78 millió kedvezményes hitel mit takar?
A #21 hozzászólás alatt lévő linken végigszámolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!