Szerintetek lesznek megint iskola bezárások a koronavírus miatt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 18:12
A kérdező szavazást indított:
Szerintem lesz
Tippem sincs
Szerintem most nem lesz
59 szavazat
1/7 anonim válasza:
Központilag nem valószínű, de egyedi esetek lehetnek ha úgy alakul a megbetegedések szama.
2/7 anonim válasza:
Egyedi esetek most is vannak, azokat az osztályokat karanténba teszik egy időre, stb., de országos leállásra nincs szükség, nem is lesz szerintem.
3/7 anonim válasza:
Nem lesz. Választási év lesz és a korlátozások rosszul hangzanak a kampányban.
5/7 anonim válasza:
Remélem nem . Én éppen okj vagyok és eddig alig jártam iskolába . Ha megint nem lehet menni nem tudom , hogy fogok levizsgázni egy szakmából .
6/7 anonim válasza:
Nem lesz, félnek a szavazatvesztéstől.
7/7 anonim válasza:
Hát utolsó én 10000%-ban biztos vagyok benne, hogy a választások előtt szépen mindenki otthon marad. Jó nagy balhé lesz és további durva korlátozások.
Nyilvánvaló, hogy online szavazás lesz és ismét el lesz csalva az egész. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!