Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev Klára azért sminkel...

Dobrev Klára azért sminkel annyit mert alkoholista?

Figyelt kérdés
Ugy néz ki mint az alkeszok az Árpád híd aluljáróban, akikről azt se lehet eldönteni hogy férfi vagy nő, annyira rottyon vannak. Csak Klára sminkeli magát.

2021. okt. 3. 12:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, kit érdekel Orbán gyatra feje most? Kláráról van szó
2021. okt. 3. 14:24
 12/21 anonim ***** válasza:
21%
Nem hiszem el, hogy vannak olyan embereket, akik egy ápolt ember külsejét fikázzák. Semmi baj nincs Klárával, egy ápolt önmagára igényes nő, politikusként mi legyen, topmodell? Nem is értem, az sem érdekel, hogy Orbán, hogy néz ki, sosem tettem megjegyzéseket a külsejére vonatkozva senkinek sem. Ez nem egy szépségverseny. Nagyon barbárok vagytok.
2021. okt. 3. 16:06
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem csak a külsejével van probléma...
2021. okt. 3. 18:38
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez személyeskedés. Döbrögid nem zavar? Olyan, mint egy krumplibogár, ha hanyatt esne nem tudna felállni.
2021. okt. 3. 19:27
 15/21 A kérdező kommentje:

12, ha mas érdekelne rola is kérdeznék. Orban is ronda mint a bun, és még egy szar ember is. Ennyi. Most konkretam Dobrev erdekelt ebbol a szempontbol <3

14, ki személyeskedik? Orban egy pondró, inkabb Dobrev, bar inkább egyik se mondjuk. Ezt meg csak ugy kérdeztem

2021. okt. 3. 20:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Szóval lehet valaki ápolt és alkesz is egyszerre.
2021. okt. 4. 02:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Engem a filter zavar azokon a képeken olyan erős a smooth filter, hogy 20 évesen nincs olyan sima arca.

Nem gondolom soknak a sminket, amit haszál. Nem alkoholista. Azokat amúgysem érdekli a kinézetük.

2021. okt. 4. 11:01
 18/21 anonim ***** válasza:
45%
A kérdésben szerepel egy állítás ami egyben az embert méltóságában sérti. Polgári perrel volnál fenyegethető, ami állításodat bizonyítani kellene.
2021. okt. 4. 13:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Egyelek meg utolsó.
2021. okt. 4. 14:55
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

MZP támogatója vagyok, nem kedvelem Dobrev Klárát, de Kérdező, te egy ritka szánalmas, rosszindulatú görcs vagy. Azért sminkel annyit, kapaszkodj: mert egy közszereplő nő. Nem sminkel erősen. Nem sminkel túl sokat. Teljesen normálisan, korának megfelelően sminkel.

Undorító vagy.

2021. okt. 11. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!