Elmondhatjuk, hogy a Jobbik a DK vidéki segédcsapata?
szerintem nem.
a jobbik aktivista csoportjai gyakorlatilag megszűntek a 18 utáni ász szétbírságolás után.
én sejtettem, hogy a jobbiknak nincsenek már aktivistái...de ez az eredmény ami jelenleg született?
ez nagyon kemény pofon.
augusztusban még kb az volt a helyzet, hogy tarolni fog jakab.
szóval ennyit számít a kampány pénz és a mozgósítható emberanyag.
ugyanakkor meg fura, hogy mzp szintén nulla lóvé, nulla aktivista, aztán mégis ott van a szeren.
A DK ifjúsági szervezete poszt már foglalt, ez a Momentum.
A Jobbik a vidéki szárnysegéd posztot tölti be.
A jobbik a második legtöbb lelöltet indító ellenzéki párt.
Akkor is ha ha a sok aranykalászos fészbúk-harcos fejre áll.
Ezzel együtt a Jobbik vállalta a legtöbb kockázatot, mert ki van szolgáltatva a sok önérzetes egybites szavazó roppant egyszerű elméjének, akik nem képesek egy évet visszaemlékezni és két hetet előre tervezni.
"akik nem képesek egy évet visszaemlékezni és két hetet előre tervezni"
Jó, tervezzünk előre: ha nyer az ellenzéki összefogás, az igazán fontos pozíciók a DK kezébe kerülnek. Egy globalista, magyarellenes kisebbség kezébe, ami ellen a Jobbik megalakult. A Jobbik kap pár jelentéktelen helyet, ahol a hazaáruló, gerinctelen, megélhetési politikusai elvegetálhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!