Jobbik és Jakab Péter hogy volt képes beállni a DK és Gyurcsány Ferenc mellé amikor ellene alapult?
Figyelt kérdés
Ráadásul kilökték a szélre , negyedik lett.. nem érzi magát Jakab Péter átverve? Alárendelte magát Gyurcsány Ferencnek aki ellen tüntetett 2006-ban.. nem szánalmas ez?2021. okt. 1. 23:03
1/10 anonim válasza:
Ki rendelte magát alá Gyurcsány Ferencnek? Senki. Ezt csak a Fidesz hirdeti.
2/10 anonim válasza:
Politikai érdekből. Szerintem mindkét párt elnökének nagy dilemma, és fejtörés lehetett, de én úgy gondolom, ha képesek voltak arra, hogy a cél érdekében mégis összefogjanak (pedig nem lehetett könnyű), akkor én, alapvetően balközép gondolkodású ember, nehogy már ne tudjam elfogadni mikor nekik sokkal nehezebb lehetett... Nem, nem szánalmas, inkább elismerésre méltó.
3/10 anonim válasza:
A Jobbik egy felelős párt, és ezért fogott össze a DK-val. Ott tartunk, mint Németország Hitler hatalomra kerülése előtt. A szociáldemokraták és kommunisták dönthettek volna úgy, hogy összefognak Hitler ellen, de nem döntöttek így. A Jobbik nem akar ebbe a hibába esni.
4/10 A kérdező kommentje:
Ki??? Jakab Péter!!!
2021. okt. 1. 23:10
6/10 anonim válasza:
Elvtelen, POPULISTA demagóg plüss nyuszi! A másik meg egy hazudozós megalomán alkesz!!
Pontosan összeillenek!!
7/10 anonim válasza:
Van olyan, hogy az ember az ellenségével is összefog a nagyobb ellenség ellen. Az nem elvtelenség, ha változnak a körülmények, te meg alkalmazkodsz.
8/10 anonim válasza:
Vannak gondok kérdező
1 gyurcsány nem indult hiába írod le 32 kérdésbe 200X
2 az usa is összefogott az cccp vel a nagyobb gonosz, a nácik ellen
3 ha nem váltják le a jelenlegi rezsimet itt borzalmas dolgok lesznek, a fidesz hitelt hitelre vesz fel, szerinted honnan lesz visszafizetve? Az unokáink unokái is nyomorogni fognak a fidesz miatt.
9/10 anonim válasza:
Itt a kommunisták fogtak össze a nácikkal a józan ész ellen.
10/10 anonim válasza:
Szerintem itt az ideje a Jobbiknak egy új vezetőt választani. Vona gerinces volt. Jakab elárulta a többségében MZP párti szavazóit, mikor suttyomban összeált a Dobrevvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!