Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fújnak az ellenzékiek...

Miért fújnak az ellenzékiek arra, aki teljesen elégedett az Orbán-kormánnyal?

Figyelt kérdés
És nem azért, mert "krumplisok", vagy NER lovagok, hanem mondjuk teljesen korrekt fizetést kapnak (amiért meg is dolgoznak, valamint tanultak is érte eleget/kitűnő szakemberek), ahol élnek, ott jó az oktatás színvonala, valamint az egészségügyi ellátásra sincs panaszuk, tudnak hobbira költeni, szépítgetni a lakókörnyezetüket, előre haladni az életben. Nagyon sok ilyen ember van. Tőlük mégis milyen alapon várják el, hogy az ellenzékre szavazzanak, mikor kitűnően érzik magukat a mostani helyzetben?
2021. okt. 2. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem mind az 5-6 ilyen ember szavazzon a Fideszre :) Amit leírtál, abból sokkal több nincs.
2021. okt. 2. 16:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát persze
2021. okt. 2. 16:32
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az ég világon semmi bajom nincs azokkal, akik elégedettek a jelenlegi életükkel. Azt sem várom el, hogy szavazzon mindenki az ellenzékre, éppen azt szeretném, ha mindenkinek lehetne saját véleménye és mindenkit képviselnének a parlamentben is. Viszont aki annyira jól él, annak lehetne egy kis szabadideje körbenézni az országban, és megláthatná hogy saját magán kívül itt még él pár millió ember, aki közel sincs ennyire jó helyzetben.
2021. okt. 2. 16:43
 4/14 anonim ***** válasza:
52%

Ez pontosan így van...én Fideszesként sokszor a TÉNYEK ellenére kapok eleget.

A végső érv, hogy vak vagyok, elfogult, fizetett bérenc, stb.

Én a saját életemet nézem, meg a csaladomét, barátokét. Nekünk egyértelműen előrejelzés az elmúlt 10-11 év.

Nyilván nem kockáztatunk, maradjon a Fidesz.

2021. okt. 2. 16:58
 5/14 anonim ***** válasza:
4%
... előrelépés....
2021. okt. 2. 17:09
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

állami fizetést kapsz? konjunktura van több mint 10 éve

hatalmas mennyiségű uniós pénz ömlött az országba, amit inkább elloptak, csak téged nem érdekel, mert kaptál belőle te is

igaz csak morzsákat. demokrácia meg minek ha lehet tapsolni a vezérnek

tavaly nem halt meg senkid kérdező a sikeres védekezésben, vagy más betegségben mert leállt az egészségügy? gondolom gyereked sem volt akivel otthon tanulhattál

egyébként az idei és a tavalyi hiányt ki fogja visszafizetni? Lölö?

és a ruszki és kínai hitelt

itt minden annyira csodálatos, de szarból nem lehet várat építeni

2021. okt. 2. 17:38
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
#4 amúgy egyszerűen nem vagytok objektívek
2021. okt. 2. 17:43
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
#Honnan tudhatod h te az vagy?
2021. okt. 2. 17:55
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
2021. okt. 2. 17:55
 10/14 anonim ***** válasza:
14%

Mert a független objektív médiájuk megmondta, hogy ezt kell gondolniuk. :)

A komoly értelmiségi baloldal ennyire képes. Krumplizni, meg O1G-zni.

2021. okt. 2. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!