Hogyan kerülhetek be a Fideszbe?
Éjjel nagyon-nagyon rosszul voltam de Mostmár sokkal jobban vagyok úgyhogy tudok újra gyakorizni.
Teljesen egyetértek a Fidesszel és rájuk fogok szavazni meg minden. De sokkal jobb lenne nekem is meg a pártnak is ha a párt része lehetnék. A pártnak azért, mert nagyon jó ötleteim lennének Orbán Viktor számára és még inkább olyan irányba tudnám terelni az egész Fideszt mint amilyen irányba már 5-6 éve tartanak.
Nekem pedig azért lenne jó mert egyrészt egy olyan párthoz tartozhatnék amivel egyet tudok érteni és felnézek rájuk.. és mondjuk ki az igazat. az anyagiak miatt is.
Szerintem pont beleillenék a fideszbe.
Diplomám nincs, érettségim meg szakmám van. Szóval magas fokú végzettségem az nincs.
Van valami mód arra hogy a párt tagja lehessek?
25/n
Szilvi
Jó hírem van számodra! Nő vagy! Így már hatalmas előnyből indulsz. Ha még jól is nézel ki, az meg maga a tökély.
Az a legfontosabb, hogy kezdj el benyalni és nyomulni minden fideszes politikusra a közeledben, szexuális értelemben is. Rángasd őket az ágyba, dugasd magad erkölcstelenül. Ezzel párhuzamosan minél jobban próbáld nyomatékosítani, hogy neked az erkölcs nem szerepel a szótáradban, bármit megteszel a hatalom, pénz és a párt érdekében.
Vegyél példát Rácz Zsófiról, még az egyetemet se végezte el de már helyettes államtitkár, és ehhez csak annyit kellett tennie, hogy leszopta a megfelelő farkakat.
Miért, valakitől azt hallottad, hogy tudom?
Te úgy látod hogy ott a helyed. Nekem ennyi elég. A szándék erősítése nagyon fontos, szóval én támogatom, hogy jelentkezz.
Kérj egy beutalót Grazba!
Ott a helyed neked is, mint a példaképednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!