Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kerülhetek be a Fideszbe?

Hogyan kerülhetek be a Fideszbe?

Figyelt kérdés

Éjjel nagyon-nagyon rosszul voltam de Mostmár sokkal jobban vagyok úgyhogy tudok újra gyakorizni.

Teljesen egyetértek a Fidesszel és rájuk fogok szavazni meg minden. De sokkal jobb lenne nekem is meg a pártnak is ha a párt része lehetnék. A pártnak azért, mert nagyon jó ötleteim lennének Orbán Viktor számára és még inkább olyan irányba tudnám terelni az egész Fideszt mint amilyen irányba már 5-6 éve tartanak.

Nekem pedig azért lenne jó mert egyrészt egy olyan párthoz tartozhatnék amivel egyet tudok érteni és felnézek rájuk.. és mondjuk ki az igazat. az anyagiak miatt is.

Szerintem pont beleillenék a fideszbe.

Diplomám nincs, érettségim meg szakmám van. Szóval magas fokú végzettségem az nincs.

Van valami mód arra hogy a párt tagja lehessek?

25/n

Szilvi

2021. okt. 2. 14:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem is pont beleillenél.

Itt vannak az elérhetőségeik

[link]

2021. okt. 2. 14:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudod hogy ki vagyok?:D
2021. okt. 2. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Mivel 25 éves létedre azt sem tudod, hogy miképp kell belépni egy pártba, én a Fidesz helyett a Párbeszédet javaslom. Ilyen szerencsétlenek ott lesznek népszerűek, nézd meg, az egyik egyenesen főpolgármester és miniszterelnök-jelölt (jelöl) lett, pedig ő is ilyen tutyi-mutyi, mint te, aki egyedül a cipőjét sem tudja bekötni.
2021. okt. 2. 14:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Soha nem jelentkeznék liberális pártba..
2021. okt. 2. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Jó hírem van számodra! Nő vagy! Így már hatalmas előnyből indulsz. Ha még jól is nézel ki, az meg maga a tökély.

Az a legfontosabb, hogy kezdj el benyalni és nyomulni minden fideszes politikusra a közeledben, szexuális értelemben is. Rángasd őket az ágyba, dugasd magad erkölcstelenül. Ezzel párhuzamosan minél jobban próbáld nyomatékosítani, hogy neked az erkölcs nem szerepel a szótáradban, bármit megteszel a hatalom, pénz és a párt érdekében.

Vegyél példát Rácz Zsófiról, még az egyetemet se végezte el de már helyettes államtitkár, és ehhez csak annyit kellett tennie, hogy leszopta a megfelelő farkakat.

2021. okt. 2. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Ha olyan szándékaid vannak, amit az ötös írt, akkor tényleg oda menj és ne a Jobbikba, mert ott ingyen használgatták a titkárnőket, a munkáért cserébe, amit el kellett végezniük, de pluszt nem kaptak érte XD
2021. okt. 2. 14:19
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

Miért, valakitől azt hallottad, hogy tudom?

Te úgy látod hogy ott a helyed. Nekem ennyi elég. A szándék erősítése nagyon fontos, szóval én támogatom, hogy jelentkezz.

2021. okt. 2. 14:22
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
25 éves nő... ha jól nézel ki tényleg ott a helyed. Még hajókázni is elvisznek majd a NER-es yacht-ra a különgéppel! És TELJESEN ingyen! Ott bebizonyíthatod az elkötelezettséged több különféle módon!
2021. okt. 2. 14:32
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

Kérj egy beutalót Grazba!

Ott a helyed neked is, mint a példaképednek!

2021. okt. 2. 17:28
 10/14 A kérdező kommentje:
nem orbán a példaképem
2021. okt. 2. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!