Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Elk*rtuk c. filmmel sikerül...

Az Elk*rtuk c. filmmel sikerülhet meggyőzni a fiatalokat, hogy ne szavazzanak az ellenzékre, mert azok mind Gyurcsány emberei?

Figyelt kérdés
Nem ártana, ha végre kijózanodnának

2021. okt. 1. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Csak a fideszesek nézik majd meg, hogy arra verjék magukat hogy mennyire okosak és átlátnak mindenen.
2021. okt. 1. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
De a mostani rendszert kell leváltani, nem a régit, az már megtörtént. Aki most fiatal, és esetleg most lesz először szavazásra jogosult, vagy majd 26-ban,annak meg az lesz, hogy ne szavazz a Fideszre, mert az mind Orbán emberei?
2021. okt. 1. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
A fiataloknak inkább az a gondja, hogy ha nem veszik fel az állami több tízmillió hiteleket akkor kiàrazódtak a hazai ingatlabpiacról . De persze lehet, hogy az elkurtk című mestermű az ami megváltoztatja az életüket.
2021. okt. 1. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Intelligens embert nem tud a Fidesz az orránál fogva vezetni.

Másrészt ott a Mi Hazánk is.

2021. okt. 1. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Ha ők vagy Gyurcsány, én inkább Gyurcsányt választom. Úgy értem, én nem keresztény, nem heteró nőként nem sokat érek királyotok szemében, szóval nekem nem érdekem, hogy uralmon maradjon.

Komolyra véve a szót. Mennyire elkeseredettek, hogy egy olyan dolgon lovagolnak, ami 16 éve történt? Tényleg ezzel próbálják elérni, hogy az emberek a narancsokra szavazzanak? Eszem megáll.

2021. okt. 1. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
A fiatalok nem szokták kedvelni az autoriter vezetőket, úgyhogy ez a propagandafilm sem fogja meggyőzni őket, hogy Viktorra szavazzanak.
2021. okt. 1. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
Részben.
2021. okt. 1. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. okt. 2. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!