Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elképzelhető,...

Szerintetek elképzelhető, hogy Dobrev Klára győzelme fideszesek műve, ahogy ez a matematikus már májusban megjósolta?

Figyelt kérdés
[link]
2021. okt. 1. 19:24
1 2
 11/16 mindentudó99 ***** válasza:
Marhaság. Ki fecsérli ilyenre az idelyét? Mit érdekel engem ki lesz miniszterelnök jelölt a baloldalon!
2021. okt. 1. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Én nem hinném, lehet volt pár elvetemült, de szerény számban.

A DK a legerősebb párt az ellenzéki oldalon, és vidéken is a legjobban kiépített, és mindez nem sikerült volna nélkülük, elvtelen és alávalónak tartom, ahogyan most sokan viszonyulnak hozzájuk, szerintem több köszönetet érdemelnének

(nem vagyok DK-s)

2021. okt. 1. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Megfelelő kérdésekkel és nyugalommal. Természetesen bárki szavazhat. A Fidesszel szimpatizálás nem kizáró ok. Akár Orbán is szavazhatna. A kizáró ok a megfelelő viselkedés hiánya. Egyébként szavazott sok fideszes is - kellő kulturáltsággal. Velük nincs is semmi probléma.
2021. okt. 2. 11:23
 14/16 A kérdező kommentje:
13-as értem ez így érthető
2021. okt. 2. 18:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Nemtudom, sztem a Fidesznek nagyon jól jönne, ha az ellenézki jelölt Dobrev Klára lenne. Ahol milliárdok vannak választás előtt nyugdíjasok "megvásárlására", meg többezer embert tudnak órák alatt mozgósítani... ott sztem 100.000 ember mozgósítása nem egy nagy nehézség, ellenben hatalmas hasznot hoz!

Gondolj bele, veszel mondjuk 100.000 nyugdíjast vagy hajléktalant. Mindegyiknek 1000 Ft-ot ígérsz, ha Dobrevre szavaz.

Nekik 2,5 perc meló, 1000 Ft-ért.

A Fidesznek 100 millió Ft.

100 millió Ft az aprópénz, ha hatalomra jutnak, kb az első mutyival visszajön.. de igazából annyi h Rogán nem helikopterrel megy a következő esküvőjére, stb.. szóval soknak tűnik de igazából aprópénz.

És ha csak 1%-ban is ezen múlhat a Fidesz győzelme, már megérte nekik... nem?

2021. okt. 2. 19:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Plusz akár Dobrev lesz a jelölt akár nem, a hirtelen támadt viaskodás az ellenzéki oldalon is a Fidesznek kedvez. Még egy pillanatnyi zavar is hozzájárulhat a győzelmükhöz. Oszd meg és uralkodj...
2021. okt. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!