Zugló mitől ennyire fontos?
"Vendéglátósból van ott annyi, mint égen a csillag"
Hasonlítsd össze az 6. kerülettel légyszíves... tán ha a 100-ad annyi van
"de aki közparkot akar saját magának, hogy őt senki ne zargassa, annak nincs ki a négy kerek"
Hol írtam én ilyet? Azt írtam hogy a Városliget túl van telítve, mert egész Budapest odajár. És emiatt nem kellemes ott tartózkodni. De ez nem egyedi eset, Normafa pl. ugyanez. Ha szerinted normális az, ami pl. a Normafán van egy átlagos melegebb tavaszi napon, COVID alatt, akkor neked van ki a négy kereked....
"Fingod nincs az önkormányzatok működéséről, amit a buszos, villamosos hülyeségeddel is bizonyítottad."
Te meg bebizonyítottad, hogy nagy sallangokat le tudsz írni, meg a másikat hülyének nevezni, mindenféle érvelés nélkül.
Szerinted kinek a hibája, hogy rossz a közlekedés Zuglóban? Órbáné? Tarlósé? ÉS hogy egy Zuglói sem képes ennek hangot adni, mert nem képviseli őt senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!