Zugló mitől ennyire fontos?
5-ös: nem ment csődbe, de ahogy az első írta, jó nagy koszfészek, iszonyat leromlott az állapota az elmúlt 20 év alatt
Amiben persze Fideszesek, MSZP-sek, KariGerik keze is benne van
Régen ez egy menő kerületnek számított, borzasztóan drága családi és társasházakkal.
A társasházak még mindig drágák, vehetsz 1 milla/nm áron olyan lakást mintha vmi Baranya megyei faluban laknál. 20 éve nem volt felújítva az út, akkora kátyúk hogy kiszakad a Suzuki kereke, nincs közvilágítás egy csomó helyen, a közterek undorítóak, a közlekedés borzasztó, nincsenek közparkok, sportolási lehetőség, helyette van rengeteg bagóért eladott telek társasházaknak, mutyik, veszteséges parkolóautomata..
Zugló lassan az új Kőbánya.. vagy Csepel.. rengeteg panelproli, sok a hajléktalan, nincsenek éttermek, szórakozási lehetőség, az emberek max aludni járnak haza, nem egy élhető városrész.
Pedig minden lehetőség meg volt rá. De rosszabbnál rosszabb polgármesterek követték egymást...
Érdemes megnézni a legfontosabb csomópont, az Örs vezér tér állapotát. 30 éve nem nyúltak hozzá, az "ikonikus" Gomba konkrétan 25-30 éves állapotban van... ez a hely jól jellemzi egész Zuglót.
7:
"PSZF melletti sörözőkbe jártunk anno szórakozni, meg néztük a meccseket"
Ehhez csak gratulálni tudok, én minőségi szórakozásra gondoltam. Kocsma a legkisebb vidéki faluban is van.
"Nincs közpark a XIV. kerben?"
Írjál akkor egyet légyszíves az ÖRs vezér térhez közel, ami Európai színvonalú park. Ja és ne az IKEA parkot mondd, emrt azt az IKEA csinálta, tartja karban..
Ja igen, ott a Városliget, 2 millió Budapesti egyetlen zöldfelülete (najó, a másik a MArgitsziget). Oda menj ki egy szebb őszi hétvégén, élvezheted ahogy 6000 embert kerülgethetsz...
Én minőségi közparkokra gondoltam, ahol lehet sportolni, üldögélni, gyerekeknek játszani minőségi játékokon (igen, olyanokon amiket a kormány a Városligetbe rakott, csak mint írtam, arra egy egész budapestnyi gyerek jut).
Barcelona, Amszterdam tele van ilyenekkel.. itt Zuglóban max a szoci korszakból ránkmaradt rozsdás játszóterek vannak.. vagy utazhatsz BKVval 45 perceket.
"Nincs közpark Zuglóban LOL XD"
LOL-ozás helyett írjál légyszíves közparkokat, van-e lehetősége minden embernek 10-15 perc sétával elérni egy minőségi közparkot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!