Miért nem képesek elfogadni az emberek azt az egyszerű tényt, hogy jelenleg egy tehetséges ember nagyon jól tud élni?
Tehetséges alatt azt értem, hogy van piacképes szakmája és/vagy diplomája. Tehát ért valamihez.
Nem ilyen pénztáros/gyári sori munkás/biztonsági őr/takarító stb.
Szerintem a jelenlegi rendszernél igazságosabb nem nagyon lehetne egy rendszer. Aki valós tudással bír a munkaerőpiacon, az meg van fizetve. Aki egy pótolható emberi erőforrás egy összeszerelő üzemben, az nincs annyira.
Nem értem, hogy egy szürke, átlagos ember aki kijött 18 évesen a középiskolából és behúzott a legelső gyárba, az mit vár egy kormányváltástól? Miben változik az ő élete?
Baráti/rokoni köröm leginkább mérnökökből, informatikusokból, pénzügyesekből áll. 30 éves korban mindannyiunknak van saját háza, felső középkategóriás autója, megtakarítása, évi 2 nyaralás alap. Aztán van 1-2 proli is, néha beesnek rokonlátógatóba aztán megy 3 órán keresztül a fideszezés, a fröcsögés, a gyűlölködés, hogy mészáros mennyit lopott. Talán ez a különbség közte, és köztünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!