A kérdező szavazást indított:
Nem,csak az elsőben szavaztam
Nem megyek a második fordulóban sem.
Igen szavazok mindkét fordulóban.
Csak a második fordulóban fogok szavazni.
26 szavazat
2/17 anonim válasza:
Csak jövőre szavazok majd a választásokon.
3/17 anonim válasza:
Ezek után? Naná! Megválogatjuk nektek Dobrevet. ☺️
4/17 anonim válasza:
Én MZP-re szavaztam, de nagy valószínűséggel sajnos visszalép Karácsony javára.
Még mérlegelek, jelenleg még bizonytalan vagyok, hogy szavazok-e.
5/17 anonim válasza:
Ha MZP visszalép, akkor +1 szavazat részemről a Fideszre.
6/17 anonim válasza:
Áruld már el, hogy mi ebben a logika? Komolyan érdekelne.
7/17 anonim válasza:
#6 Az, hogy számomra hiteles jelöltre szavazok. Nekem például fontos, hogy egykulcsos adórendszer maradjon, amit MZP-n kívül minden ellenzéki eltörölne.
8/17 anonim válasza:
Hát a Fidesz az aztán minden, csak nem hiteles. Azért, mert van, amivel egyetértek, attól még egy nagy nulla a kormányzásuk, ezért nem is fogok rájuk szavazni.
9/17 anonim válasza:
Első fordulóban nem voltam. Másodikban megyek, és MZP-re szavazok. Remélem nem lép vissza... Amennyiben nem MZP lesz a miniszterelnök jelölt, aki a 22-es választáson a kutyákra voksolok.
Többek között azért, mert a jobb oldali gazdaságpolitikát díjazom. Nekem se kell az igazságtalan többkulcsos adórendszer. Viszont a fideszt nem veszi be a gyomrom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!