Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az az elképzelés, hogy...

Igaz az az elképzelés, hogy az Orbánista nyugdíjasok meghekkelték az előválasztást?

Figyelt kérdés
És nekik köszönhetően nyert Dobrev?

2021. szept. 30. 17:43
A kérdező szavazást indított:
Igen. Sajnos ez történt.
Egyszerűen a DK -sok aktívabbak politikailag, míg a Karácsony szavazókat nem érdekelte az előválasztás annyira.
Semmiféle hack nem volt. A DK egyszerűen a legeurópaibb ellenzék, az emberek meg Európához akarnak tartozni..
21 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Igen, az Orbánista nyugdíjasok rendkívül járatosak az informatikában, unokáik is tőlük kérdeznek okosóra-okostelefon ügyekben is. Tuti ők hekkelték meg ezt az előválasztást.
2021. szept. 30. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem nyugdíjasok voltak. Elnézve, hányan képesek egész álló nap a kormány seggét nyalva kommentelni, nem egy hatalmas energia online Dobrevre nyomni.
2021. szept. 30. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem,csak a balos nyuggerkommandó indult be az előválasztáson,ezért vezet Klárika.
2021. szept. 30. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
97%

Mindent Orbán irányít. 😎

Még azt is, hogy mikor lesz vizelési ingeretek. 😂

2021. szept. 30. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Ne félj, fideszesek nem vettek részt az előválasztásnak nevezett bohóckodásnak.
2021. szept. 30. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
#5 azt te csak hiszed... Legalább annyi fideszes volt az előválasztáson, mint ellenzéki.
2021. szept. 30. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Az jelzi az ellenzéki szavazók totális zavartságát, hogy ilyen baromságokat találnak ki!!

Persze az énvédő mechanizmus náluk különös formákat öltenek!

2021. szept. 30. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem mondom hogy csak a fideszesek miatt alakult ki ez az eredmény, de buszon, villamoson stb hallottam ahogy ezt beszéli egy pár idősebb hölgy és úr hogy "én mentem szavaztam a gyúrcsánynéra... Azt mondták hogy arra kell ha nem akarjuk a bolondokat"stb... És ez nem 1 alkalommal volt. Mindazonáltal ha csak ők szavaztak volna az még kevés lenne szóval szerintem valahol az igazság a 4. opció lenne hogy a nyugdíjas orbánisták (és a többi fideszpárti ember) hozzájárultak Dobrev előnyéhez.
2021. szept. 30. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!