Igaz az, hogy Gyurcsányné felmenői küldték gulagba az embereket az előző rendszerben? Klárika is ezt a vonalat folytatja majd?
Hát érdekes dolog ez, Dobrev nagyapja valóban egy nemzetellenes, kegyetlen kommunista volt... ezek tények.
Na most az, hogy nyilván Dobrev Klára asszonynak nem volt ráhatása a nagyapja gonoszságaira, az is egyértelmű.
Az viszont, hogy hogyan szocializálódott, és a férjétől mit tanult, az komolyan befolyásolja a személyiségét, illetve a gondolkodásmódját...
Nem szeretném sohasem miniszterelnöknek!!
1931-től volt a Kommunisták Magyarországi Pártjának tagja.
"Ki a szart érdekel mit csináltak a felmenői?"
Nekem ha ilyen felmenőim lennének, szégyellném. Azon túl nem számít, csak arra vagyok kiváncsi, hogy Dobrev büszke a nagyapjára vagy sem. Beszélt erről valaha is?
Ismerni kell a történelmet hogy lássuk a folyamatokat
Dobrevék és az olajmaffia egy külön történet
Viszont Piri nénje lányának és vejének mai értéken kb. 15 milliárdért privatizált le állami tulajdont a semmiért. Ez volt a Gyurcsány család induló tőkéje
Az Altus hitel ügyletei miatt azért nem csukták le Dobrevet mert már elévült mire észre vették
Sokat fogunk még ezekről hallani ha ő lesz a jelölt
"Az én nagyapám börtönben is ült. És akkor mi van?"
Veled kapcsolatban semmi nincs. De ne játszuk már a hülyét, ehhez képest TIZED ekkora dolgok miatt is megy a politikai mocskolódás, a politikusok családi életének kiteregetése stb... Ha Dobrevről van szó, nála nem szabad említeni ezt, mint ellenérvet? Csak Orbánnál vagy Donáth Annánál stb... fair arról beszélni, hogy hova költözött a lánya vagy ki volt az apja stb..., Dobrev asszonyságnál pedig mindenki vállat von?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!