Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az, hogy Gyurcsányné...

Igaz az, hogy Gyurcsányné felmenői küldték gulagba az embereket az előző rendszerben? Klárika is ezt a vonalat folytatja majd?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 12:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%

Hát érdekes dolog ez, Dobrev nagyapja valóban egy nemzetellenes, kegyetlen kommunista volt... ezek tények.

Na most az, hogy nyilván Dobrev Klára asszonynak nem volt ráhatása a nagyapja gonoszságaira, az is egyértelmű.

Az viszont, hogy hogyan szocializálódott, és a férjétől mit tanult, az komolyan befolyásolja a személyiségét, illetve a gondolkodásmódját...

Nem szeretném sohasem miniszterelnöknek!!

2021. szept. 30. 12:44
 12/24 anonim ***** válasza:
63%
Hogy konkrétan Apró Antal és Piroska döntései lettek volna ezek, azt nem tudom. A wikipediás életrajzuk alapján szerintem nem. Mindenesetre első vonalas kommunisták voltak. Hogy ez mennyire befolyásolja D.K. megítélését, azt meg te döntöd el.
2021. szept. 30. 12:45
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Sztálin unokája egy amerikai punk.
 14/24 A kérdező kommentje:

1931-től volt a Kommunisták Magyarországi Pártjának tagja.

"Ki a szart érdekel mit csináltak a felmenői?"

Nekem ha ilyen felmenőim lennének, szégyellném. Azon túl nem számít, csak arra vagyok kiváncsi, hogy Dobrev büszke a nagyapjára vagy sem. Beszélt erről valaha is?

15/24 anonim ***** válasza:
32%
"Édesapja a bolgár Petar Dobrev, édesanyja Apró Piroska. Anyai nagyapja Apró Antal kommunista politikus volt, akinek politikai szerepét és világlátását nyilvánosan többször is kritizálta."
2021. szept. 30. 12:46
 16/24 mindentudó99 ***** válasza:
39%
Engem nem izgat. Jobban érdekel vajon iszik e mint a férje. Nem lenne jó ha két ilyen alkesz vezetné sz országot. Az már tényleg az alja lenne mindennek ha kéz a kézben tántorognának ki Brüsszelbe
2021. szept. 30. 12:49
 17/24 anonim ***** válasza:
41%
Az én nagyapám börtönben is ült. És akkor mi van?
2021. szept. 30. 12:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Igen
2021. szept. 30. 12:53
 19/24 anonim ***** válasza:
59%

Ismerni kell a történelmet hogy lássuk a folyamatokat

Dobrevék és az olajmaffia egy külön történet

Viszont Piri nénje lányának és vejének mai értéken kb. 15 milliárdért privatizált le állami tulajdont a semmiért. Ez volt a Gyurcsány család induló tőkéje

Az Altus hitel ügyletei miatt azért nem csukták le Dobrevet mert már elévült mire észre vették

Sokat fogunk még ezekről hallani ha ő lesz a jelölt

2021. szept. 30. 12:55
 20/24 A kérdező kommentje:

"Az én nagyapám börtönben is ült. És akkor mi van?"

Veled kapcsolatban semmi nincs. De ne játszuk már a hülyét, ehhez képest TIZED ekkora dolgok miatt is megy a politikai mocskolódás, a politikusok családi életének kiteregetése stb... Ha Dobrevről van szó, nála nem szabad említeni ezt, mint ellenérvet? Csak Orbánnál vagy Donáth Annánál stb... fair arról beszélni, hogy hova költözött a lánya vagy ki volt az apja stb..., Dobrev asszonyságnál pedig mindenki vállat von?

2021. szept. 30. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!