Igaz az, hogy Gyurcsányné felmenői küldték gulagba az embereket az előző rendszerben? Klárika is ezt a vonalat folytatja majd?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 12:30
1/24 anonim válasza:
Értsétek már meg hogy nem ez a neve. Nem Gyurcsányné, hanem DOBREVNÉ
2/24 anonim válasza:
Nem. Az Id. Orbán Gáspár párttitkár volt.
3/24 Molyember válasza:
Természetesen. Továbbá miattuk volt az özönvíz, és ők szögelték fel Jézust a keresztre. A kréta-tercier kihalási eseményre nincs közvetlen bizonyíték, de azért sejthető, hogy kinek (Gyurcsány) állt érdekében.
4/24 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ma eddig ez a legjobb amit olvastam.
Mit saccolsz hányan veszik komolyan?
5/24 A kérdező kommentje:
Apró Antal, Dobrevné* nagytatája „fasiszta csőcseléknek” nevezte az 56-os forradalomban résztvevőket, és a forradalom után kinevezték a Magyar-Szovjet Baráti Társaság elnökének.
2021. szept. 30. 12:39
6/24 anonim válasza:
Az én nagyapám pedig 50 évig teherautó sofőr volt. Akkor én is kisautó vagyok?
7/24 Molyember válasza:
Pl. a kérdező biztosan komolyan veszi.
8/24 anonim válasza:
Ki a szart érdekel mit csináltak a felmenői?
9/24 anonim válasza:
A gulágra küldés korábban volt mint hogy nagypapi lemészárolta a forradalmárokat
10/24 Molyember válasza:
Egyébként Dobrev régebben egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!