Miért ragaszkodik ennyire Gyurcsány a hatalomhoz?
Egyértelműen látszik hogy Gyurcsány a hatalomhoz ragaszkodik azért van még mindig a politikában. Már többször vesztett de ő marad harcol, én már rég elmentem volna valami céghez vagy más munkát csináltam volna de ő marad azért is.. Tudja hogy nem népszerű ezért beküldi a hatalomba a feleségét, hátha hülye magyarja nem veszi észre hogy valami közöm van a feleségemhez ..
Én utálom a Fideszt sosem szavaznék rá de Gyurcsányt ugyanúgy tehát ha Márki lett volna akkor biztos ellenzékre szavazok és a családom is, ha Karácsony akkor gondolkodom, de ha ez az őskommunista Gyurcsányné akkor biztos nem megyek el vagy a harmadik lehetőségre szavazok
Olyan ez mintha mindenaron focista akarna lenni de a labdat se találna el.
Miközben rohog rajta mindenki de ő nem adja fel.
10es voltam
Sokszor leírtam itt, hogy Gyurcsány árt az ellenzéki Összefogásnak.
Az tény, hogy nagy dilemma, hogy vele le lehet e váltani Orbán Viktort, másik oldalról nézve meg kellenének a DK s szavazatok...
De az ám a helyzet, hogy Gyurcsány Ferenc 15 éve!!! egy bukott, megalomán alkesz.
Az, hogy az ellenzéknek ennyi idő után sem sikerült megszabadulni tőle, az őket minősíti.
Az MSZP t már kivégezte, most asszem a Jobbik jön...
Az ellenzéki Összefogás akkor lett volna hiteles, ha nincs Gyurcsány, nincs Dobrev... nem ezt választották, hát meg is lett az eredménye.
Hányszor leírtam, hogy az ellenzéki oldalon Gyurcsány a boss, ő írja a forgatókönyvet.
Sokan lehülyéztek emiatt...hogy á, dehogy!
Akkor MOST ki is a legnagyobb nyertese ennek a demokráciás játéknak??? Hát Gyurcsány!!
"ragaszkodik a hatalomhoz"
Csak azt ne mondja valaki, hogy a többi meg nem. A "felkavaróbb" politikusoknak sincs kevesebb joga ragaszkodni hozzá, mint a langyosvizeknek meg a maffiózóknak. Nem vagyok Gyurcsány-szavazó, de azért lássuk be, nem úgy működik a világ, hogy kinézem, melyik a számomra legtávolabb álló politika, aztán azt mondom rájuk, hogy azok menjenek haza. Csak, mert.
Nem erröl van szó 13as.
Hanem mekkora gáz, hogy nem érzékeli hogy hülyét csinal magából.
"Az összes egykori jobb oldali partot egybe olvasztotta es a vezere lett. Ellentétben Gyurcsi tonkretette a baloldalt."
Nézőpont kérdése, hogy az MDF, a kisgazdák leszalámizását egybeolvasztásnak, vagy a hatalmi téboly jelének tekintjük. Orbán valóban vezér lett, miután Torgyán hatalomra segítette azzal, hogy a második fordulóban visszaléptette a kisgazda jelölteket. Meg is kapta érte a jutalmát. Ahogy Simicska (a jó barát) is megkapta amiért kőgazdaggá tette a családját és Soros (a mentor) is, amiért támogatta amikor még kint volt a segge a nadrágból. Ha ezeken az embereken szemrebbenés nélkül átlépett, akkor én mint egyszerű állampolgár mégis mit várhatok tőle.
Gyurcsány kétségkívül megosztó, de a baloldalt nem ő tette tönkre, hanem azok az opportunisták akik csak azért sündörögtek a baloldali pártok körül, hogy anyagi hasznuk legyen belőle.
És attól, hogy kicsit olyan mint Piszkos Fred a kapitány, akinek a szeretete öl butít és nyomorba dönt, de az utálata egy főnyeremény, mégis politikai tényező és a legnagyobb szervezettel és támogatottsággal rendelkező baloldali ellenzéki formáció vezetője.
"Nézőpont kérdése, hogy az MDF, a kisgazdák leszalámizását egybeolvasztásnak, vagy a hatalmi téboly jelének tekintjük."
Teljesen mindegy hogy nevezzük vagy értékeljük, milyen motiváciot feltételezünk.
A tény, hogy a jobb oldal vezér alakjává vált, objektíven politikai sikernek tekinthető és feltételez bizonyos képesseget.
Olyan sündörgö alakok mindig voltak es lesznek minden hatalom közeleben.
A baloldal megis akkor ment tönkre.
Az őszödi beszed miatt leginkább rá égett annak a bizonyos 8 evnek a benazasa de sokat köszönhet a sajat politikai ügyetlenségenek is.
15# azért egy két dolgot ne felejts el.
Orbán Viktor több mint 30(!!) éve vezet egy pártot!
Az akkori 5-7 százalékos ifjúsági mozgalomból mára csinált egy stabilan 2-2,5 millió szavazóval rendelkező néppártot.
Alatta a Fidesz még nem hullott szét, még a közelébe sem került.
Orbán Viktor összesen lassan 16 (!!) éve miniszterelnök!!!
Azt gondolom, hogy Gyurcsány Ferencet, mint politikust nem szabad egy lapon említeni Orbán Viktorral. Mondjuk a kormányzása, az MSZP szétverése, Medgyessy megpuccsolása, az Őszödi beszéd, a 2006 os események, stb.
De most is bebizonyította, hogy aki vele szovetkezik, az enyhén szólva nem komplett.
A nagy Összefogás végeredménye kb az, hogy ellenzéki oldalon a DK gyakorlatilag azt csinál, amit akar. Gondold csak végig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!