Dobrev azért kell a baloldalon, mert végre egy női vezető lenne vagy azért mert végre megint Gyurcsány-korszak lenne vagy mindkettő?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 00:46
1/20 anonim válasza:
Mindkettő. Gyurcsányné győzni fog az előválasztáson.
2/20 anonim válasza:
Jobboldaliként Dobrevre szavaztam nagyon sok jobboldali barátommal.S a 2.fordulóban még többen megyünk majd el..Aztán már csak pezsgőt bontunk:-)
3/20 anonim válasza:
#2: Na ne röhögtess. Nincsenek is barátaid.
4/20 anonim válasza:
Miért ne lennének barátaim..Kérdezzetek utána jobboldali ismerősöknel..Tömegesen szavaztunk le Dobrevre..Nem csak a DK-s csirkefarhát kommandó nyomta igy fel..
5/20 anonim válasza:
Jobboldali ismerőseim MZP-re szavaztak.
6/20 anonim válasza:
Akkor úgy mondom neked hogy a jobboldali Fidesz szavazók.:-)Igazad van nem pontosítottam,mert MZP maga tenyleg egy kompromisszmos normális fazon..Ezért fog visszalepni Gelgely javára..
7/20 anonim válasza:
Szóval gyengül a fidesz rendesen, ez jóhír a baloldalnak a népnek.
8/20 anonim válasza:
Már a fideszesek maguksem hisznek abban hogy megnyerhetik a választást, már menekülnek az országból és menekítik a rabolt vagyont külföldre.
9/20 anonim válasza:
A jobboldali ismerőseim okádnak a Fidesztől. Nem is tartják jobboldalinak a pártot. Azt mondják egy jobboldali párt nem tart fent ilyen nagy méretű államot és nem akar mindenbe beleszólni. Túl sok az adó és állandóan centralizálnak. Ezek tipikusan baloldali jegyek.
10/20 anonim válasza:
A Fidesz minden, csak nem jobboldali. Orbán Viktor egyeduralmát jelenti, aki maga köré építette a maffiát (Mészárosék). Az a külső cukormáz, hogy "családtámogatás, megvédjük a gyermekeinket és az időseket" csak a játék része, hogy birtokolják a szavazóikat. Természetesen jobboldaliként én is azt gondolom, hogy meg kell védeni a gyerekeket és az időseket, mélységesen megvetem az lmbtq-lobbit, fontosnak tartom a hagyományos értékek (mint pl. a kereszténység) megőrzését és aktív támogatását, de erre nemcsak a Fidesz képes!!! Ezt a színvonalat és az autentikus jobboldalt Márki-Zay tökéletesen képviselné. Fontos észrevenni, hogy Orbán és a Mészárosék gyakorlatilag úsznak a pénzben, és egy jót nevetnek azon, hogy meglopják az országot. Mint egy morzsát, csak úgy odadobják nekünk hogy "megvédjük a nyugdíjasokat" és ezt a sok idős tövig beszopja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!